Hoera kindercentra

Gastouders in Weert

Gastouders in Hushoven, Laar, Leuken

Gastouderopvang 't Buitenleven, Hushoven

Gastouderopvang Stoer & Zo, Leuken


      Gastouderopvang 't Koêleköpke, Leuken


Gastouderopvang 't Buitenleven, Hushoven

2017-11, Logo-buitenlevenWie is Miriam?

Mijn naam is Miriam Caris, geboren op 6 juni 1967 in Weert.

Mijn man is Peter, waarmee ik al 25 jaar getrouwd ben. Samen hebben we een dochter Demi en een zoon Roy.

We zijn woonachtig in het buitengebied van Hushoven, waar we volop genieten van het natuurleven. Dit doen we samen met onze huisdieren. We hebben namelijk een hond Spike, een ezel Meiko en nog 2 geitjes genaamd Liesje en Lotje.

We hebben een grote tuin met ruime speelgelegenheid, hierin bevind zich onder andere een grote zandbak, een trampoline, een permanente tafeltennistafel en een groot grasveld met alle benodigdheden om te voetballen, volleyballen en badmintonnen.

Binnen is er een complete speelkamer ingericht waar er naar hartenlust gespeeld en geknutseld kan worden.

Binnen enkele meters van ons huis lopen we al de zandpaden in, die ons tussen de bomen leiden naar akkers en weilanden met verschillende dieren erin. We bevinden ons ook op loopafstand van de paardenmanege en velden met schapen en lama’s.

Nu onze kinderen al groot zijn, is het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging! Daarom heb ik de cursus Helpende Zorg en Welzijn; specialisatie Gastouder gedaan.

Verder heb ik al 30 jaar ervaring als leidster bij scouting Hubovra in Weert. Hier heb ik verschillende groepen geleid tussen de leeftijd van 5 t/m 17 jarigen, waarvoor ik ook de benodigde cursussen heb gevolgd in verschillende leeftijdsgroepen (5-7 / 7-11 / 11-14 / 14-17). Momenteel ben ik binnen scouting nog volop actief in de kampcommissie, het verhuur en het materiaalbeheer.

Mijn hobby’s zijn scouting, zingen in het koor The Streetsingers, lezen, creatief bezig zijn, tuinieren en bloemschikken.

Ik bezit de volgende geldige diploma’s:

  • EHBO Oranje Kruis met aanvulling verbandleer en reanimatie.

  • EHBO Rode Kruis baby’s en kinderen.

Bezoekt u ook mijn website:
http://www.gastouder-buitenleven.nl.

Wilt u graag meer weten over gastouder Miriam of wilt u graag kennismaken? Neemt u dan contact op met bemiddelingsmedewerkster Maartje Winkelmolen,
T: 06-14282426 of via m.winkelmolen@hoerakinderecentra.nl

 

 


Gastouderopvang Stoer & Zo, Leuken

2017-11, GOO Stoer & Zo.jpgGastouderopvang Stoer & Zo

Mijn naam is Henneke, ik ben 53 jaar oud, getrouwd en woon op Leuken. Ik heb twee dochters en ben oma van vier kleinkinderen.
Ik ben gastouder en doe dit met heel veel plezier. Ik vang kinderen op van 2 tot 13 jaar. Ik ben creatief, enthousiast en vind het heerlijk om bezig te zijn. Ik ben een buitenmens en ben dan ook graag buiten met de kinderen. Dan lopen we even naar de dieren, we gaan boodschappen doen, naar de speeltuin of gewoon even een wandeling maken. Ik werk themagericht, ben spontaan, open, straal rust uit maar ben ook energiek.

Ik heb een grote tuin met (beveiligde) trampoline en een groot grasveld om te spelen.
Ik doe vaak spelletjes of we gaan knutselen. Het belangrijkste is dat ik kijk vanuit het kind en naar waar het kind behoefte aan heeft. Heeft een kind even behoefte aan 'rust' dan is dat prima en creëer ik even een rustmomentje.
Mijn hobby's zijn tuinieren, spelletjes, wandelen en haken.

Ik beschik over het certificaat EHBO bij kinderen.

Wilt u de opvang van uw kind in een huiselijke sfeer? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Mijn huis is namelijk knus, gezellig, kleinschalig en voelt echt als 'thuis''.

Wilt u graag meer weten over gastouder Henneke of wilt u graag kennismaken? Neemt u dan contact op met bemiddelingsmedewerkster Maartje Winkelmolen, T: 06-14282426 of via m.winkelmolen@hoerakindercentra.nl.
En volg Stoer & Zo via
https://www.facebook.com/GastouderopvangStoerenZo/


't Koêleköpke

 

2017-11, Logo GOO 't Koelekopke.jpgHallo,

Ik ben Laura Bukkems en ben momenteel 27 jaar. Ik werk nu 3 jaar als gastouder onder de naam ’t Koêleköpke. Voor dat ik hieraan ben begonnen heb ik bijna 6 jaar voor Kinderopvang
Humanitas gewerkt.

Samen met mijn vriend en ons zoontje wonen we in de wijk Leuken op een hofje met weinig verkeer. Om het hofje heen zijn diverse speeltuinen waar ik met de kinderen naar toe kan gaan om te spelen.

Ik heb een mbo opleiding gevolgd voor onderwijsassistente niveau 4 en mijn diploma behaald. Als gastouder heb ik de cursus EHBO voor kinderen en baby’s succesvol afgerond.

Groetjes!

Wilt u graag meer weten over gastouder Laura of wilt u graag kennismaken? Neemt u dan contact op met bemiddelingsmedewerkster Maartje Winkelmolen, via
06-14282426 of via m.winkelmolen@hoerakinderecentra.nl


Gastouderopvang de Olifantjes

2017-11, Logo GOO De Olifantjes.jpgGastouderopvang De Olifantjes biedt professionele gastouderopvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Professioneel, flexibel, persoonlijk en huiselijk staan bij De Olifantjes centraal. De Olifantjes biedt kwaliteit door te voldoen aan de eisen die gesteld worden op het gebied van gezondheid, veiligheid, hygiëne en begeleiding van het kind. Ook beschikken wij over de benodigde diploma’s, certificaten en keuringen die in Nederland nodig zijn voor een gastouderopvang. Wij vinden het belangrijk dat de kinderen spelenderwijs kunnen leren en zich dan goed ontwikkelen op hun eigen tempo.

Bij gastouderopvang De Olifantjes geven wij uw kind de persoonlijke aandacht, begeleiding en ontwikkelingsactiviteiten die uw kind nodig heeft. Hierdoor is de opvang bij De Olifantjes een verlenging van de thuissituatie en creëert het een veilig maar vooral ook een vertrouwd tweede thuis waar uw kind zich op zijn of haar gemak voelt en zich lekker kan uitleven, ravotten en spelenderwijs de kleine dingen van het leven leert. Kortom een plaats waar uw kind met plezier opgevangen wordt, zodat u als ouder/verzorger met een gerust gevoel uw kind achterlaat.

Wilt u graag meer weten over gastouder Sheila Janssen of wilt u graag kennismaken? Neemt u dan contact op met bemiddelingsmedewerkster Maartje Winkelmolen, T: 06-14282426 of via m.winkelmolen@hoerakindercentra.nl.