2018-Hoera kindercentra-Dreumes fruit eten

Gastouders in Weert

Gastouders in Boshoven, Hushoven,
Laar, Leuken, Groenewoud

Meer weten over de actuele beschikbaarheid van onze gastouders?
Bel gerust met de bemiddelingsmedewerkers of met Servicepunt Hoera, T: 077-358 97 97.


Gastouderopvang 't Buitenleven, Hushoven

2017-11, Hoera gastouderopvang-BuitenlevenWie is Miriam?

Mijn naam is Miriam Caris, geboren op 6 juni 1967 in Weert.

Mijn man is Peter, waarmee ik al 25 jaar getrouwd ben. Samen hebben we een dochter Demi en een zoon Roy.

We zijn woonachtig in het buitengebied van Hushoven, waar we volop genieten van het natuurleven. Dit doen we samen met onze huisdieren. We hebben namelijk een hond Spike, een ezel Meiko en nog 2 geitjes genaamd Liesje en Lotje.

We hebben een grote tuin met ruime speelgelegenheid, hierin bevind zich onder andere een grote zandbak, een trampoline, een permanente tafeltennistafel en een groot grasveld met alle benodigdheden om te voetballen, volleyballen en badmintonnen.

Binnen is er een complete speelkamer ingericht waar er naar hartenlust gespeeld en geknutseld kan worden.

Binnen enkele meters van ons huis lopen we al de zandpaden in, die ons tussen de bomen leiden naar akkers en weilanden met verschillende dieren erin. We bevinden ons ook op loopafstand van de paardenmanege en velden met schapen en lama’s.

Nu onze kinderen al groot zijn, is het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging! Daarom heb ik de cursus Helpende Zorg en Welzijn; specialisatie Gastouder gedaan.

Verder heb ik al 30 jaar ervaring als leidster bij scouting Hubovra in Weert. Hier heb ik verschillende groepen geleid tussen de leeftijd van 5 t/m 17 jarigen, waarvoor ik ook de benodigde cursussen heb gevolgd in verschillende leeftijdsgroepen (5-7 / 7-11 / 11-14 / 14-17). Momenteel ben ik binnen scouting nog volop actief in de kampcommissie, het verhuur en het materiaalbeheer.

Mijn hobby’s zijn scouting, zingen in het koor The Streetsingers, lezen, creatief bezig zijn, tuinieren en bloemschikken.

Ik bezit de volgende geldige diploma’s:

  • EHBO Oranje Kruis met aanvulling verbandleer en reanimatie.

  • EHBO Rode Kruis baby’s en kinderen.

Bezoekt u ook mijn website:
http://www.gastouder-buitenleven.nl.

Wilt u graag meer weten over gastouder Miriam of wilt u graag kennismaken? Neemt u dan contact op met bemiddelingsmedewerkster Maartje Winkelmolen,
T: 06-14282426 of via m.winkelmolen@hoerakinderecentra.nl

 

 

Gastouderopvang De Olifantjes, Groenewoud


2017-11, Hoera gastouderopvang-De Olifantjes.jpgGastouderopvang De Olifantjes biedt professionele gastouderopvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Professioneel, flexibel, persoonlijk en huiselijk staan bij De Olifantjes centraal. De Olifantjes biedt kwaliteit door te voldoen aan de eisen die gesteld worden op het gebied van gezondheid, veiligheid, hygiëne en begeleiding van het kind. Ook beschikken wij over de benodigde diploma’s, certificaten en keuringen die in Nederland nodig zijn voor een gastouderopvang. Wij vinden het belangrijk dat de kinderen spelenderwijs kunnen leren en zich dan goed ontwikkelen op hun eigen tempo.

Bij gastouderopvang De Olifantjes geven wij uw kind de persoonlijke aandacht, begeleiding en ontwikkelingsactiviteiten die uw kind nodig heeft. Hierdoor is de opvang bij De Olifantjes een verlenging van de thuissituatie en creëert het een veilig maar vooral ook een vertrouwd tweede thuis waar uw kind zich op zijn of haar gemak voelt en zich lekker kan uitleven, ravotten en spelenderwijs de kleine dingen van het leven leert. Kortom een plaats waar uw kind met plezier opgevangen wordt, zodat u als ouder/verzorger met een gerust gevoel uw kind achterlaat.

Wilt u graag meer weten over gastouder Sheila Janssen of wilt u graag kennismaken? Neemt u dan contact op met bemiddelingsmedewerkster Maartje Winkelmolen, T: 06-14282426 of via m.winkelmolen@hoerakindercentra.nl.


Gastouderopvang De Gelukkige aardbei, Laar

2018-02, Gastouderopvang De Gelukkige Aardbei.jpgMijn naam is Brenda van Lierop en ik ben een gezellige, creatieve, spontane, enthousiaste gastouder in Weert (Laar). Ik ben al 6 jaar actief als gastouder.

Ik ben getrouwd en heb 2 geweldige kids; Toke en Maan.

Bij mij is het altijd feest! Gezelligheid, knutselen, spelletjes maar ook buitenspelen en erop uit met de kids zijn dagelijkse bezigheden.

Ik bied opvang voor kinderen van 0-13 jaar. Heb je BSO nodig en zit je kind op IKC Laar? Geen probleem! Ik haal ze gewoon op van school. Ik ben geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
Flexibele opvang is mogelijk in overleg.

We hebben de garage omgebouwd tot opvangruimte wat de kids de ruimte geeft om te spelen. De opvangruimte is evengoed heel huiselijk, gezellig en knus ingericht. Ik heb een tuin waar we veel zitten en waar in de zomer een doek gespannen wordt zodat we ook met hele warme dagen buiten kunnen zijn.

Ik ben muzikaal en in mijn vrije tijd sta ik graag op het podium met mijn toneelgroep en met de bonte avond.

Wil je graag meer weten over mij of zou je graag willen kennismaken? Neem dan contact op met bemiddelingsmedewerkster Maartje Winkelmolen:
T: 06-14282426
E: m.winkelmolen@hoerakindercentra.nl


Gastouderopvang Duimelotje, Boshoven

2018-06, GOO Duimelotje
Op zoek naar een ervaren en enthousiaste gastouder?

Ik ben Nicole en woon samen met mijn dochtertje (2014)
in Weert op Vrakker-West (Boshoven).

Gastouderopvang Duimelotje is een professionele kleinschalige opvang voor kinderen van 0-4 jaar. Sinds 2009 geniet ik van mijn werk als gastouder. Voor die tijd heb ik 10 jaar in de kinderopvang gewerkt.

Ik beschik over een apart ingerichte opvangruimte en een kindvriendelijke tuin waar de kindjes fijn kunnen spelen.

Ik ben beschikbaar op maandag, dinsdag, en donderdag   tussen 7.00u tot 18.00u. En op vrijdag van 07.00 tot 13.00 uur.

Heb je interesse? Kom vrijblijvend kennismaken!

T: 06-12876260
E: Nicolelempens76@gmail.com
https://www.facebook.com/kinderopvangduimelotje

Of neem contact op met bemiddelingsmedewerkster
Maartje Winkelmolen via 06-14282426 of via m.winkelmolen@hoerakindercentra.nl


Gastouderopvang De Girafjes, Leuken

Logo De Girafjes
Heej,

Ik ben Mendy Brinkmans - Jochems, woonachtig te Weert samen met mijn man Rob en ons zoontje Xavie.
Gastouderopvang de Girafjes ligt in een kindvriendelijke omgeving met veel speelmogelijkheden. Gastouderopvang de Girafjes biedt opvang in een sfeervolle, kindvriendelijke en huiselijke omgeving aan kinderen van 0 tot 4 jaar.

Bij De Girafjes vinden wij het belangrijk dat uw kind voldoende persoonlijke aandacht krijgt. Vandaar dat het kind centraal staat bij ons. Goed kijken en luisteren naar de kinderen, zorgen dat ze zich thuis voelen, dat vinden wij belangrijk. De beste basis voor de ontwikkeling van kinderen is een vertrouwde omgeving. Een omgeving waar kinderen zichzelf kunnen zijn.

Contact gegevens:

Kraanweg 6c

6004 RC Weert

Telefoon:06-25308183

Email: info@degirafjes.nl

Website: www.degirafjes.nl


Gastouderopvang Sjanulleke, Moesel


Logo Sjanulleke.jpg
Beste ouders,

Zoekt u een gedreven, lieve, respectvolle, en vooral heel gezellige gastouder bij wie het kind in volle 100% centraal staat? Dan zit u bij Sjanulleke zeker goed!

 

Ik ben Sharon Smeets en werk sinds 2016 als gastouder in de wijk Moesel.
Kindjes van 0 t/m 4 jaar vang ik van maandag t/m donderdag op.

 

Wilt u graag meer weten over gastouder Sharon of wilt u graag kennismaken? Neemt u dan contact op met bemiddelingsmedewerkster Maartje Winkelmolen,
T: 06-14282426 of E: m.winkelmolen@hoerakinderecentra.nl

Gastouderopvang "Kinderopvang beertje Ollie", Molenakker

Visitekaart Kinderopvang beertje Olli.png
Beste ouders/ verzorgers,

Mijn naam is Sabrina Peters en sinds januari 2019 zijn de deuren van “Kinderopvang beertje Olli” geopend. De opvang bevindt zich in een kindvriendelijke buurt in de wijk Molenakker.

 

Beertje Olli is een kleinschalige opvang voor kinderen van 0-4 jaar waarbij het welzijn en de ontwikkeling van het kind centraal staat. De opvang streeft naar een positieve benadering.
Beertje Olli is geopend:

Maandag:       07:00 tot 18:00 uur
Dinsdag:         07:00 tot 18:00 uur
Woensdag:    07:00 tot 13:00 uur
Donderdag:    07:00 tot 18:00 uur
Vrijdag:           07:00 tot 13:00 uur

Wilt u meer weten over de opvang, neem dan een kijkje op mijn website: www.kinderopvangbeertjeolli.nl

Wilt u graag meer weten over gastouder Sabrina of wilt u graag kennismaken? Neemt u dan contact op met bemiddelingsmedewerkster Maartje Winkelmolen,
T: 06-14282426 of E: m.winkelmolen@hoerakinderecentra.nl