2018-Hoera kindercentra-Dreumes fruit eten

Gastouders in Weert

Gastouders in Hushoven, Moesel
Laar, Leuken, Molenakker, Stramproy

Meer weten over de actuele beschikbaarheid van onze gastouders?
Bel gerust met de bemiddelingsmedewerkers of met Servicepunt Hoera, T: 077-358 97 97.


Gastouderopvang 't Buitenleven, Hushoven

2017-11, Hoera gastouderopvang-BuitenlevenWie is Miriam?

Mijn naam is Miriam Caris, geboren op 6 juni 1967 in Weert.

Mijn man is Peter, waarmee ik al 25 jaar getrouwd ben. Samen hebben we een dochter Demi en een zoon Roy.

We zijn woonachtig in het buitengebied van Hushoven, waar we volop genieten van het natuurleven. Dit doen we samen met onze huisdieren. We hebben namelijk een hond Spike, een ezel Meiko en nog 2 geitjes genaamd Liesje en Lotje.

We hebben een grote tuin met ruime speelgelegenheid, hierin bevind zich onder andere een grote zandbak, een trampoline, een permanente tafeltennistafel en een groot grasveld met alle benodigdheden om te voetballen, volleyballen en badmintonnen.

Binnen is er een complete speelkamer ingericht waar er naar hartenlust gespeeld en geknutseld kan worden.

Binnen enkele meters van ons huis lopen we al de zandpaden in, die ons tussen de bomen leiden naar akkers en weilanden met verschillende dieren erin. We bevinden ons ook op loopafstand van de paardenmanege en velden met schapen en lama’s.

Nu onze kinderen al groot zijn, is het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging! Daarom heb ik de cursus Helpende Zorg en Welzijn; specialisatie Gastouder gedaan.

Verder heb ik al 30 jaar ervaring als leidster bij scouting Hubovra in Weert. Hier heb ik verschillende groepen geleid tussen de leeftijd van 5 t/m 17 jarigen, waarvoor ik ook de benodigde cursussen heb gevolgd in verschillende leeftijdsgroepen (5-7 / 7-11 / 11-14 / 14-17). Momenteel ben ik binnen scouting nog volop actief in de kampcommissie, het verhuur en het materiaalbeheer.

Mijn hobby’s zijn scouting, zingen in het koor The Streetsingers, lezen, creatief bezig zijn, tuinieren en bloemschikken.

Ik bezit de volgende geldige diploma’s:

  • EHBO Oranje Kruis met aanvulling verbandleer en reanimatie.

  • EHBO Rode Kruis baby’s en kinderen.

  •  

  • Meer weten over de actuele beschikbaarheid van deze gastouder? Bel met de bemiddelingsmedewerkers of met Servicepunt Hoera (077-358 97 97).


 

 

 


Gastouderopvang De Girafjes, Leuken

Logo De Girafjes
Heej,

Ik ben Mendy Brinkmans - Jochems, woonachtig te Weert samen met mijn man Rob en ons zoontje Xavie.
Gastouderopvang de Girafjes ligt in een kindvriendelijke omgeving met veel speelmogelijkheden. Gastouderopvang de Girafjes biedt opvang in een sfeervolle, kindvriendelijke en huiselijke omgeving aan kinderen van 0 tot 4 jaar.

Bij De Girafjes vinden wij het belangrijk dat uw kind voldoende persoonlijke aandacht krijgt. Vandaar dat het kind centraal staat bij ons. Goed kijken en luisteren naar de kinderen, zorgen dat ze zich thuis voelen, dat vinden wij belangrijk. De beste basis voor de ontwikkeling van kinderen is een vertrouwde omgeving. Een omgeving waar kinderen zichzelf kunnen zijn.

 

Meer weten over de actuele beschikbaarheid van deze gastouder? Bel met de bemiddelingsmedewerkers of met Servicepunt Hoera (077-358 97 97).

 

Gastouderopvang Kiekeboe, Stramproy

2024-02-15 Kim Sieben - Hendriks gastouder

 

Hallo,

Ik ben Kim Sieben - Hendriks (1981) en woon in Stramproy, samen met mijn man en 2 kinderen op de Parklaan. Ons huis bevindt zich in een rustige buurt met speeltuintjes en een kinderboerderij op loopafstand. In en om het huis kan uw kind zich veilig verder ontwikkelen op zijn of haar eigen tempo. 

Ik heb meer dan 10 jaar ervaring in de kinderopvang en ken dus de kneepjes van het vak. Neem vrijblijvend contact met mij om eens een kijkje te nemen.

Kleinschalig - huiselijke sfeer - veel persoonlijke aandacht - iedere dag hetzelfde vertrouwde gezicht - certificaat EHBO voor kinderen - voordelig - flexibel. 

Meer weten over de actuele beschikbaarheid van deze gastouder? Bel met de bemiddelingsmedewerkers of met Servicepunt Hoera (077-358 97 97).