2018-Hoera kindercentra-Dreumes fruit eten

Gastouders in Weert

Gastouders in Hushoven, Moesel
Laar, Leuken, Molenakker

Meer weten over de actuele beschikbaarheid van onze gastouders?
Bel gerust met de bemiddelingsmedewerkers of met Servicepunt Hoera, T: 077-358 97 97.


Gastouderopvang 't Buitenleven, Hushoven

2017-11, Hoera gastouderopvang-BuitenlevenWie is Miriam?

Mijn naam is Miriam Caris, geboren op 6 juni 1967 in Weert.

Mijn man is Peter, waarmee ik al 25 jaar getrouwd ben. Samen hebben we een dochter Demi en een zoon Roy.

We zijn woonachtig in het buitengebied van Hushoven, waar we volop genieten van het natuurleven. Dit doen we samen met onze huisdieren. We hebben namelijk een hond Spike, een ezel Meiko en nog 2 geitjes genaamd Liesje en Lotje.

We hebben een grote tuin met ruime speelgelegenheid, hierin bevind zich onder andere een grote zandbak, een trampoline, een permanente tafeltennistafel en een groot grasveld met alle benodigdheden om te voetballen, volleyballen en badmintonnen.

Binnen is er een complete speelkamer ingericht waar er naar hartenlust gespeeld en geknutseld kan worden.

Binnen enkele meters van ons huis lopen we al de zandpaden in, die ons tussen de bomen leiden naar akkers en weilanden met verschillende dieren erin. We bevinden ons ook op loopafstand van de paardenmanege en velden met schapen en lama’s.

Nu onze kinderen al groot zijn, is het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging! Daarom heb ik de cursus Helpende Zorg en Welzijn; specialisatie Gastouder gedaan.

Verder heb ik al 30 jaar ervaring als leidster bij scouting Hubovra in Weert. Hier heb ik verschillende groepen geleid tussen de leeftijd van 5 t/m 17 jarigen, waarvoor ik ook de benodigde cursussen heb gevolgd in verschillende leeftijdsgroepen (5-7 / 7-11 / 11-14 / 14-17). Momenteel ben ik binnen scouting nog volop actief in de kampcommissie, het verhuur en het materiaalbeheer.

Mijn hobby’s zijn scouting, zingen in het koor The Streetsingers, lezen, creatief bezig zijn, tuinieren en bloemschikken.

Ik bezit de volgende geldige diploma’s:

  • EHBO Oranje Kruis met aanvulling verbandleer en reanimatie.

  • EHBO Rode Kruis baby’s en kinderen.

  •  

  • Meer weten over de actuele beschikbaarheid van deze gastouder? Bel met de bemiddelingsmedewerkers of met Servicepunt Hoera (077-358 97 97).


 

 

 


Gastouderopvang De Gelukkige aardbei, Laar

2018-02, Gastouderopvang De Gelukkige Aardbei.jpgMijn naam is Brenda van Lierop en ik ben een gezellige, creatieve, spontane, enthousiaste gastouder in Weert (Laar). Ik ben al 6 jaar actief als gastouder.

Ik ben getrouwd en heb 2 geweldige kids; Toke en Maan.

Bij mij is het altijd feest! Gezelligheid, knutselen, spelletjes maar ook buitenspelen en erop uit met de kids zijn dagelijkse bezigheden.

Ik bied opvang voor kinderen van 0-13 jaar. Heb je BSO nodig en zit je kind op IKC Laar? Geen probleem! Ik haal ze gewoon op van school. Ik ben geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
Flexibele opvang is mogelijk in overleg.

We hebben de garage omgebouwd tot opvangruimte wat de kids de ruimte geeft om te spelen. De opvangruimte is evengoed heel huiselijk, gezellig en knus ingericht. Ik heb een tuin waar we veel zitten en waar in de zomer een doek gespannen wordt zodat we ook met hele warme dagen buiten kunnen zijn.

Ik ben muzikaal en in mijn vrije tijd sta ik graag op het podium met mijn toneelgroep en met de bonte avond.

Meer weten over de actuele beschikbaarheid van deze gastouder? Bel met de bemiddelingsmedewerkers of met Servicepunt Hoera (077-358 97 97).

 


Gastouderopvang De Girafjes, Leuken

Logo De Girafjes
Heej,

Ik ben Mendy Brinkmans - Jochems, woonachtig te Weert samen met mijn man Rob en ons zoontje Xavie.
Gastouderopvang de Girafjes ligt in een kindvriendelijke omgeving met veel speelmogelijkheden. Gastouderopvang de Girafjes biedt opvang in een sfeervolle, kindvriendelijke en huiselijke omgeving aan kinderen van 0 tot 4 jaar.

Bij De Girafjes vinden wij het belangrijk dat uw kind voldoende persoonlijke aandacht krijgt. Vandaar dat het kind centraal staat bij ons. Goed kijken en luisteren naar de kinderen, zorgen dat ze zich thuis voelen, dat vinden wij belangrijk. De beste basis voor de ontwikkeling van kinderen is een vertrouwde omgeving. Een omgeving waar kinderen zichzelf kunnen zijn.

 

Meer weten over de actuele beschikbaarheid van deze gastouder? Bel met de bemiddelingsmedewerkers of met Servicepunt Hoera (077-358 97 97).

 


Gastouderopvang Sjanulleke, Moesel


Logo Sjanulleke.jpg
Beste ouders,

Zoekt u een gedreven, lieve, respectvolle, en vooral heel gezellige gastouder bij wie het kind in volle 100% centraal staat? Dan zit u bij Sjanulleke zeker goed!

 

Ik ben Sharon Smeets en werk sinds 2016 als gastouder in de wijk Moesel.
Kindjes van 0 t/m 4 jaar vang ik van maandag t/m donderdag op.

Meer weten over de actuele beschikbaarheid van deze gastouder? Bel met de bemiddelingsmedewerkers of met Servicepunt Hoera (077-358 97 97).

 

 

Gastouderopvang "Kinderopvang beertje Ollie", Molenakker

Visitekaart Kinderopvang beertje Olli.png
Beste ouders/ verzorgers,

Mijn naam is Sabrina Peters en sinds januari 2019 zijn de deuren van “Kinderopvang beertje Olli” geopend. De opvang bevindt zich in een kindvriendelijke buurt in de wijk Molenakker.

 

Beertje Olli is een kleinschalige opvang voor kinderen van 0-4 jaar waarbij het welzijn en de ontwikkeling van het kind centraal staat. De opvang streeft naar een positieve benadering.
Beertje Olli is geopend:

Maandag:       07:00 tot 18:00 uur
Dinsdag:         07:00 tot 18:00 uur
Woensdag:    07:00 tot 13:00 uur
Donderdag:    07:00 tot 18:00 uur
Vrijdag:           07:00 tot 13:00 uur

Meer weten over de actuele beschikbaarheid van deze gastouder? Bel met de bemiddelingsmedewerkers of met Servicepunt Hoera (077-358 97 97).