Hoera_Website_banner_2000x450_05

Werken bij Hoera

Hoeramomentjes. Van die momenten waarop je hart een sprongetje maakt. De eerste hapjes en stapjes van een baby. Samen die eerste moederdagtekening maken. Een kind dat op de BSO nieuwe dingen ontdekt en zichtbaar geniet. Dat zijn voor ons échte hoeramomentjes.

Die koesteren wij, want ze geven energie en toveren een lach op het gezicht. En geef je hoeramomentjes bewust aandacht, dan gaan ze ook nog eens groeien. Bij Hoera kindercentra geven we aandacht aan zowel het kind als onze medewerkers. Iedereen verdient een hoeramomentje, ook jij! Kom je werken bij Hoera?

BEKIJK HIER ALLE VACATURES

Het hoeramomentje van jou?

“Wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen én bezig zijn met je eigen ontwikkeling? Dat kan bij Hoera!„

Hoera kindercentra

Over Hoera kindercentra

Bij Hoera lopen wij graag een stukje mee op het levenspad van kinderen en hun ouders. We zoeken daarbij steeds ‘de juiste schoen’ bij elke ontwikkelingsfase van een kind. Dat doen we in onze dagopvang (0-4 jaar), peuterprogramma (2-4 jaar), buitenschoolse opvang (4-13 jaar) en gastouderopvang (0-13 jaar), in de gemeenten Leudal, Nederweert, Peel en Maas, en Weert. Hier creëren we, dicht bij huis, een veilige en vertrouwde omgeving waar kinderen samen opgroeien. Een stabiele basis die de ruimte geeft om te ontdekken en zich spelenderwijs te ontwikkelen. 

Elk kind is uniek en verdient de kans zich optimaal te kunnen ontwikkelen. Wij dragen hieraan bij in pedagogisch partnerschap met ouders, maar ook samen met school, vrijetijdsverenigingen en welzijn. We bouwen aan kindcentra voor kinderen van nul tot dertien jaar. Waar wordt gewerkt vanuit een gezamenlijke visie op de ontwikkeling van kinderen en met een eenduidige pedagogische benadering. Waar er oprechte aandacht is voor kinderen en hun brede ontwikkeling wordt gestimuleerd en begeleid. Zodat ze straks stevig in hun schoenen staan en verder op pad kunnen, naar een eigen plek in de maatschappij.
 

Lees meer
 

Hoeramomentjes bij Hoera
 

  • Een open en positieve sfeer
  • Geen dag is hetzelfde
  • Ruime mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen
  • Werken met mooie methodes zoals Hart voor baby's, Uk & Puk en Nieuwe Autoriteit
  • Moderne, gezellig ingerichte locaties
  • Samenwerken met o.a. onderwijs en vrijetijdsverenigingen
  • Jaarlijks een groot personeelsfeest
  • Kinderen leren en ontwikkelen elke dag, dankzij jou! 

Werken en leren

Wil jij samen met ouders, onderwijs, verenigingen en welzijn de ontwikkeling van kinderen optimaal stimuleren? Is een baan in de kinderopvang jouw hoeramomentje? En wil je snel aan de slag? Er zijn genoeg mogelijkheden om werken en leren in de kinderopvang te combineren.

Ontdek de mogelijkheden

“Werken in de kinderopvang waar écht aandacht is voor de groei van een kind.„

Diplomacheck

Wil jij werken in de kinderopvang? Er is meer mogelijk dan je denkt. Zo kun je met een CIOS-diploma werken met kinderen in de BSO. En met een diploma kraamverzorging kun je via een verkort leertraject als pedagogisch medewerker kinderopvang aan de slag. Wil je weten of jouw diploma voldoet? Of welk aanvullend bewijs nodig is? Doe de diplomacheck kinderopvang. 
 


Diplomacheck doen