2018-Hoera kindercentra-Baby tijgeren.jpg

Gastouders in Leudal

Gastouders in Neer, Buggenum, Heibloem, Roggel, Ell, Heythuysen

Meer weten over de actuele beschikbaarheid van onze gastouders?
Bel gerust met de bemiddelingsmedewerkers of met Servicepunt Hoera, T: 077-358 97 97.


Gastouderopvang TOEF, Neer

 

Mijn naam is Margriet Keunen en woon sinds juni 2015 in Neer. Daar woon ik samen met mijn man en onze volwassen dochter en onze 2 super lieve blonde labradors, Lempi en Jaana. Mijn hobby's zijn wandelen met de honden, knutselen, klussen, handwerken, koken en bakken.

Ik heb een diploma van KV/JV,(Kinder en jeugd verzorging) en ben Z verpleegkundige. Voordat ik in 2007 in de kinderopvang terecht ben gekomen heb ik 24 jaar op Savelberg in Koningslust gewerkt met mensen met een verstandelijke beperking.

Op dinsdag, woensdag en vrijdag werk ik op de buitenschoolseopvang, op een grote locatie. Het werk vind ik hartstikke leuk.

Nou we in Neer wonen hebben we buiten een leuke ruime tuin en binnen een grote leefkeuken. Het lijkt me heel leuk om enkele dagen aan huis BSO kinderen op te vangen. Daarom ben ik in september 2016 begonnen met gastouderopvang TOEF. Ik wil graag met de kinderen terug naar de basis. Veel naar buiten, in de tuin of uitstapjes naar bijvoorbeeld het bos. Met gevonden dingen iets maken of iets koken of bakken met dingetjes uit de eigen tuin. Gewoon lekker meedraaien in het gezin! We hebben een paar kippetjes, en proberen een eenvoudig eigen moestuintje aan te leggen. Daar kunnen de kinderen dan ook lekker mee op ontdekking!

Voor kinderen vind ik het belangrijk dat ze lekker in hun vel zitten, dat er aandacht voor ze is en dat ieder kind zich zelf mag zijn. Kinderen ruimte geven om te ontdekken en zelf te ervaren. Daarbij mogen ze fouten maken in een veilige omgeving, zodat er iemand is om ze op te vangen. Alles met een spontane opvang waar veel mogelijk is, maar ook duidelijke grenzen aangegeven worden. Bij mij kunnen kinderen vies worden, daar kunt u als ouder al rekening mee houden qua kledingkeuze. Denk aan regenlaarzen en een oud joggingpak. Lekker spetteren in regenplassen of kliederen met modder zal bij mij geen uitzondering zijn!

Ook het contact met u als ouder vind ik belangrijk, u laat uw belangrijkste bezit bij mij achter en dat moet voor u als ouder 100% goed voelen!

Mocht u gebruik willen maken van mijn opvang dan kan dat op maandag en donderdag en eventueel op dinsdag. Ik bied ook avond- en weekendopvang aan, dit kan dan ook voor eventuele jongere broertjes of zusjes. Indien gewenst kunnen kinderen ook 'savonds mee eten. Tijdens vakanties of studiedagen kunnen kinderen een dagdeel of een hele dag terecht.

Volg ons op Facebook of bezoek onze website.

Hopelijk tot gauw, groetjes Margriet

Meer weten over de actuele beschikbaarheid van deze gastouder? Bel met de bemiddelingsmedewerkers of met Servicepunt Hoera (077-358 97 97).

 

 

Gastouderopvang de Vrolijke fruitjes, Buggenum

 

 

Logo De vrolijke fruitjes.jpg

Bent u opzoek naar opvang voor uw kindje of om uw kindje gezellig te laten spelen in huiselijke sfeer, kom dan eens kijken bij Gastouderopvang de vrolijke fruitjes.

Mijn naam is Chantal Baars, geboren op 21-05-1990 en woon samen met mijn man (Cris) en mijn 2 zoontjes Jayden (2012) en Demian (2014) in Buggenum.

Mijn hobby’s zijn Zumba en volleybal. In de weekenden zijn we te vinden bij Camping de Leistert in roggel waar we heerlijk samen zijn, zwemmen en activiteiten doen met het gezin. Ik houd ervan om activiteiten en uitjes te ondernemen met het gezin en naar vrienden/familie te gaan. 

Ik bied flexibele/vaste opvang in mijn eigen huis van Maandag t/m Donderdag voor kinderen van 0-4(12) jaar. Mijn uurtarief is 5,75 (2020) per uur. De opvanguren zijn bespreekbaar. 

Mijn laatst afgeronde opleidingen zijn pedagogisch werker jeugdzorg (PWJ) MBO 4 en Kindercoach. En een EHBO voor kinderen.

In 2013 ben ik gestart als gastouder en in 2014 mocht ik de eerste kindjes verwelkomen. Nu 6 jaar later doe ik dit nog steeds met alle plezier. Ik houd ervan om lekker met de kinderen bezig te zijn. We werken met thema's en knutselen geregeld. We spelen vaak buiten en wandelen in het dorp langs de diertjes. Geregeld gaan we naar de (binnen)speeltuin of kinderboerderij. We doen vaak samen de boodschapjes of gaan spelen elders of thuis met andere kinderen.

Belangrijk vind ik dat de kinderen zich thuis voelen en ze lekker meedraaien in het gezin. Veiligheid, structuur en plezier maken. Met hun eigen spel bezig kunnen zijn maar ook gezamenlijk activiteiten te ondernemen. Ook werken we aan de zelfstandigheid en de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen manier en eigen tempo. We overleggen samen wat het kind graag wil en passen dit toe in de opvang bijv. het slaapritme/eetritme (vooral bij baby’s). Peuters en kleuters kunnen al redelijk mee met de structuur van de opvang bijv. de vaste eetmomenten. We beschikken over een fijne plek binnen- en buitenshuis. We hebben een open speelkamer ter beschikking en een heerlijke tuin met trampoline, zandbak, speeltoestel en zwembad. Voor ieder wat wils. Kom gerust eens een kijkje nemen!

Voor meer informatie kijk u eens op mijn website of bekijk de Facebookpagina voor een sfeerimpressie.

Ik hoop jullie kinderen te mogen ontvangen bij de vrolijke fruitjes!

Groetjes Chantal

Meer weten over de actuele beschikbaarheid van deze gastouder? Bel met de bemiddelingsmedewerkers of met Servicepunt Hoera (077-358 97 97).

Gastouderopvang Lollibol, Heibloem

 

 

Hallo, mijn naam is Chantal Cox- Nelissen (1989). In 2014 ben ik mijn eigen kinderopvang gestart met de naam ‘Lollibol’. Ik woon samen met mijn partner, mijn dochter (geboren in 2013) en zoon (geboren 2016) en een hondje in het rustig maar wel zo gezellige Heibloem. Ons huis is gelegen in een rustige straat en ligt dicht bij de basisschool en de speeltuin. In 2007 heb ik mijn opleiding SPW4 Activiteitenbegeleiding afgerond en in de tussentijd heb ik in verschillende werkvelden gewerkt maar diep van binnen wist ik dat ik graag met kinderen wilde werken. En na de geboorte van mijn dochtertje heb ik besloten om voor mezelf te beginnen als gastouder en dit bevalt tot op heden heel erg goed en ik heb er heel veel plezier in. En geniet iedere dag van de kinderen om mij heen.

Bij kinderopvang ‘Lollibol’ draait het er om dat de kinderen zich op hun gemak voelen en zich thuis voelen, ze groeien op in een veilige en huiselijke sfeer. En hierbij wil ik hen rust, regelmaat en ruimte bieden om te leren en te spelen. Kinderopvang Lollibol is geopend maandag t/m vrijdag van 6.30uur tot 19.00uur, andere tijden of weekenden zijn mogelijk in overleg. Kinderen in de leeftijd vanaf 0 t/m 12 jaar zijn van harte welkom dus buitenschoolse opvang is ook mogelijk.

Meer weten over de actuele beschikbaarheid van deze gastouder? Bel met de bemiddelingsmedewerkers of met Servicepunt Hoera (077-358 97 97).

Gastouder Wilma, Roggel

 

 

Ik ben Wilma, 57 jaar en werk al meer dan 20 jaar als Gastouder. Ik ben gehuwd en heb zelf drie volwassen kinderen en woon in Roggel.

Als Gastouder ben ik flexibel en heb ik een ontzettend groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ik ben graag creatief bezig met de kinderen, maar kan indien gewenst ook licht huishoudelijk werk verrichten of lekker koken!

Ik heb kinderen bij mij thuis of op locatie opgevangen. Kinderen die ik heb opgevangen waren in de leeftijd van een paar weken tot ongeveer 14 jaar. Uiteraard ben ik gediplomeerd, in het bezit van EHBO en kan een VOG overlegd worden. Ook referenties zijn geen probleem. Ik ben in bezit van een auto en bereid 10 km te rijden naar een opvangadres.

Vriendelijke groeten, Wilma Van de Schoor.

Meer weten over de actuele beschikbaarheid van deze gastouder? Bel met de bemiddelingsmedewerkers of met Servicepunt Hoera (077-358 97 97).


Gastouderopvang Pinokkio, Hunsel

 

 

 

2017-10, Hoera gastouderopvang-Pinokkio, LeudalIk ben Bianca Hubers en ik ben sportief, creatief, houd van voorlezen, muziek maken en gezelligheid.  De naam van mijn gastouderopvang  is Gastouderopvang Pinokkio en deze is gelegen in Hunsel. Ik ben al in juli 2017 gestart als gastouder en werk onder het motto: ELK KIND IS UNIEK

Bij gastouder Pinokkio kun je gebruik maken van opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Mogelijkheid voor BSO ook tot 12 jaar.

Op de volgende dagen: maandag , dinsdag , woensdag, donderdag en vrijdag van 07.00 u tot 18.00 uur. Flexibele opvang is mogelijk bij Gastouderopvang Pinokkio.

Bianca  vindt het leuk om met de kinderen veel buiten te zijn, een wandeling langs de stallen hier in de buurt, gezellig picknicken, lezen, bakken, knutselen en kijken dat elk kind mee kan doen aan een activiteit.

Gastouderopvang Pinokkio heeft ook huisdieren een lieve boxer hond van  8 jaar, een konijn Puk. Wij zijn in de gelegenheid om naar de speeltuin te kunnen gaan dit is 2 straatjes verder op, net als de school is allemaal op loopafstand. Zelf heb ik 2 kindjes een meisje Tessa van 4 jaar en een jongen Stef van 7 maanden. Bij ons op de opvang hebben we een trampoline, speelhuisje voor buis-kippybal, skippybal, diverse fietsjes enz.

Mijn hobby’s zijn met de hond lessen behendigheid, veel met de kinderen bezig zijn, ik heb nog geen ervaring in kinderopvang  maar ik kom uit de zorgsector en ik heb dus ervaring met verpleegtechnische handelingen. Als er dus enige medische zorg voor u kindje nodig is kan ik u kindje hier mee helpen.

Meer weten over de actuele beschikbaarheid van deze gastouder? Bel met de bemiddelingsmedewerkers of met Servicepunt Hoera (077-358 97 97).

 


Gastouder Sandra, Ell

Even voorstellen…

Mijn naam is Sandra Coenen (1990), ik woon samen met mijn vriend Bram en kindje in Ell.

In 2010 heb ik mijn SPW-diploma behaald en in 2016 mijn diploma voor EHBO voor kinderen. Thuis hebben we flink verbouwd waardoor er nu genoeg speelruimte is voor de kindjes zodat ik op 1 mei 2017 kon starten als gastouder.

Ik heb veel ervaring opgedaan bij verschillende kinderdagverblijven en ik heb in twee gezinnen gewerkt als gastouder aan huis. Hier was echter te weinig werk voor mij, waardoor ik genoodzaakt was werk te zoeken in een andere sector. Vervolgens kwam ik erachter dat ik het werken met kinderen heel erg miste. Dit gaf voor mij de doorslag om mijn gastouderopvang op te starten.

Ik vind het belangrijk dat de kinderen met plezier naar de opvang komen en zich thuis voelen. Het kind moet zichzelf kunnen zijn en ontwikkelen op zijn of haar eigen tempo. Rust en regelmaat zijn bovendien erg belangrijk voor het kind en ik zal ervoor zorgen zo veel mogelijk hetzelfde ritme als thuis aan te houden. Daarnaast vind ik het contact met u, als ouder, erg belangrijk. U geeft mij de verantwoordelijkheid over uw kind en ik wil dan ook dat u vertrouwen in mij heeft.

Mijn werkdagen zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 07:30 tot 17:30 uur met kinderen in de leeftijd van nul tot vier jaar. Andere tijden zijn altijd bespreekbaar.

Lieve groetjes,

Sandra Coenen

Meer weten over de actuele beschikbaarheid van deze gastouder? Bel met de bemiddelingsmedewerkers of met Servicepunt Hoera (077-358 97 97).


Gastouder Ilona Dekker, Haelen

 

Hallo, ik ben Ilona Dekker woonachtig in Haelen en moeder van 5 kinderen en oma van 2 kleinkinderen. In maart 2014 ben ik officieel gastouder geworden. In eerste instantie was het mijn bedoeling om alleen op de kleinkinderen te passen. In de loop van de jaren zijn er toch andere gastkindjes bij gekomen waar ik heel blij mee ben.

Met heel veel plezier en liefde bied ik zeer flexibele en kleinschalige opvang in een veilige en huiselijke sfeer aan kindjes van 0 tot 12 jaar op werkdagen van 7 tot 18 u, tijden daarbuiten zijn bespreekbaar.

Samen spelen zowel binnen als buiten, ontdekken, ontwikkelen en groeien in eigen tempo, aandacht en respect voor elkaar vind ik erg belangrijk. Wat heeft uw kind nodig en daarop inspelen, uiteraard rekening houdend met uw wensen als ouder, is voor mij iets vanzelfsprekends.

Wellicht tot gauw, lieve groetjes Ilona

Meer weten over de actuele beschikbaarheid van deze gastouder? Bel met de bemiddelingsmedewerkers of met Servicepunt Hoera (077-358 97 97).

 

 


Gastouder Ivette, Ell

 

Foto Ivette

Hallo,

Ik ben Ivette Levels (1986), woonachtig in Ell. Ik woon samen met Chris. Samen hebben we 3 kinderen. Nomi (2013), Dex (2015) en Saar (2017). 

Sinds januari 2016 ben ik begonnen als gastouder.

Voorheen gewerkt in de gehandicaptenzorg en qua opleidingen heb ik de diploma's van Verzorging niveau 3, Sociaal Pedagogisch Werker niveau 4 en Social Work niveau 5.

Kindjes zijn welkom van 0 tot 4 jaar. Ik werk de maandag, dinsdag en donderdag.

Samen met de kindjes maak ik er graag een fijne dag van.

Met goed weer trekken we er vaak op uit met mijn bakfiets. Heerlijk een rondje fietsen.

Om ons huis is er ruim voldoende plek om heerlijk te spelen.

Binnen is er ook plek genoeg om te doen wat ze graag willen. Tenten bouwen, kleuren, dansen en rondrijden met de loopauto, circus spelen, rollenspellen of samen boekjes lezen. Heerlijk om te zien wat ze zich allemaal bedenken.

Ik vind het belangrijk dat het kind zich veilig voelt, zichzelf kan en mag zijn en kind mag zijn.

De kindjes die slapen, kunnen dat op een eigen slaapkamer.

Ik vind het prettig om goed te communiceren met de ouders, zodat we allemaal weten waar we aan toe zijn en daarin altijd kijken naar het belang van het kind.

Meer weten over de actuele beschikbaarheid van deze gastouder? Bel met de bemiddelingsmedewerkers of met Servicepunt Hoera (077-358 97 97).
 

 

Gastouderopvang Natuurlijk Elan, Kelpen-Oler


                Logo Elan gastouderopvangNatuurlijk ELAN

Kleinschalige dagbesteding en gastouderopvang

Natuurlijk ELAN staat voor kwaliteit en goede zorg.

Natuurlijk ELAN begeleidt  cliënten met een lichte beperking of gedragsproblemen naar een nieuwe toekomst. 

Natuurlijk ELAN kijkt daarbij naar mogelijkheden in plaats van beperkingen.

Natuurlijk ELAN zet zich, samen met de cliënten, in voor een veiligere, schonere omgeving. Samen staan we sterker. Samen voor mens, dier en natuur.

Hoe werken we bij Natuurlijk ELAN?

Bij Natuurlijk ELAN Dagbesteding werken we kleinschalig om betere zorg en aandacht te kunnen geven aan onze cliënten. Op deze manier krijgt iedereen zoveel mogelijk begeleiding op maat. De vergoedingen lopen via PGB.

Bij Natuurlijk ELAN gastouderopvang werken we samen met  Hoera gastouderopvang. Dit heeft als voordeel dat er meestal een mogelijkheid is voor het aanvragen van kinderopvangtoeslag.

Onze Projecten

Werken in het groen…

Onze projecten zijn voornamelijk gericht op werken met dieren, natuur en milieu.

Stichting het Limburgs Landschap

Voor Stichting het Limburgs Landschap gaan we regelmatig op pad om zwerfvuil in de natuurgebieden op te ruimen. Daarnaast doen we onderhoudswerkzaamheden om de natuurgebieden te onderhouden, zoals bv. overtollige bomen weg halen door middel van lichte snoei en zaagwerkzaamheden. Op deze manier kunnen onze cliënten werken aan hun eigen ontwikkeling en aan de juiste ontwikkeling van de natuurgebieden.

Opruimen zwerfvuil

Geregeld  gaan we onderweg om zwerfvuil, in de nabije omgeving op te ruimen. Hierbij willen we jongeren en oudere cliënten betrekken, om hen bewuster te laten omgaan met het milieu

Zorgen voor jezelf en dieren

Zorgen voor dieren, is leren zorgen voor jezelf                                   

Door te werken met dieren proberen we cliënten bepaalde verantwoordelijkheden aan te leren. Als je goed voor anderen leert zorgen, leer je goed te zorgen voor jezelf. Dit leer je stap voor stap.

 

Meer weten over de actuele beschikbaarheid van deze gastouder? Bel met de bemiddelingsmedewerkers of met Servicepunt Hoera (077-358 97 97).                        

 

 


Gastouderopvang PuurNatuur, Heibloem

Logo Lisette Coolen-Puur natuurHallo allemaal.

Mijn naam is Lisette Coolen en ik woon samen met mijn man René en zoons Lars en Tim in het mooie plaatsje Heibloem. (officieel Heythuysen, maar dat is een heel apart verhaal ;) )

In 2018 ben ik naast mijn werk bij de BSO en de peuters van ‘t Kroekestöpke in Roggel begonnen met het geven van kinderfeestjes en workshops in huis. Ontzettend leuk om te doen.

Vanaf januari 2019  is PuurNatuur kinderfeestjes & workshops uitgebreid met kleinschalige gastouderopvang. PuurNatuur gastouderopvang. De ervaring die ik tijdens mijn werk en opvoeding van mijn eigen kids heb opgedaan, wil ik nu gebruiken op mijn eigen prachtige locatie, middenin de natuur.

Terug naar de basis!

Ik bied opvang aan in een natuurlijke omgeving, wil kinderen de mogelijkheid geven om zich te ontwikkelen op hun eigen manier en tempo en de kinderen laten genieten van de natuur samen met alle beesten die hier ook wonen. Samen kijken naar bv. de varkentjes, de pony's en de ezels, maar ook leren hoe de plantjes groeien. Plezier maken staat hier voorop, ieder kind is uniek!

PuurNatuur gastouderopvang is geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.00u tot 18.00u. Buiten deze tijden mogelijk in overleg. Opvang mogelijk van 0-13 jaar.

Wie weet tot ziens!

Groetjes van Lisette

Meer weten over de actuele beschikbaarheid van deze gastouder? Bel met de bemiddelingsmedewerkers of met Servicepunt Hoera (077-358 97 97).

Gastouderopvang De Boefjes, Haler

Logo GO Timmermans Haler, De Boefjes.png

Hallo allemaal,

Mijn naam is Marion Timmermans en woon samen met mijn Vriend Marcel en drie dochters (Marlou, Sophie en Kim) op een melkveebedrijf in Haler. Ik ben al 6 jaar gastouder en heb al wat ervaring met het oppassen van kindjes. Wij zijn 5 sept 2019 in het mooie en rustige plaatsje Haler komen wonen. Hiervoor woonden we in Westerhoven waar ik ook al gastouder was.

 

Bij de Boefjes bieden we opvang aan kinderen in een groene, natuurlijke omgeving met ruimte, rust en respect waardoor kinderen veilig kunnen spelen en ontwikkelen.
De agrarische omgeving sluit aan bij de belevingswereld van het jonge kind. De buitenlucht, dagelijkse verzorging van dieren en een kijkje bij de werkzaamheden op en rond de boerderij zullen veel extra’s toevoegen in de ontwikkeling van de kinderen.

Verder gaan we graag fietsen met onze bakfiets en houden we van uitstapjes. Verder knutselen we graag, doen we spelletjes en zitten we dus niet stil.

Ik ben open op maandag, dinsdag en donderdag. Woensdag en vrijdag kunnen in overleg. Mijn openingstijden zijn van 7.00 tot 18.00 en in overleg is eerder of later mogelijk. Kinderen zijn welkom in de leeftijd van 0-12 jaar.

Wellicht tot gauw,

Groetjes Marion Timmermans

Meer weten over de actuele beschikbaarheid van deze gastouder? Bel met de bemiddelingsmedewerkers of met Servicepunt Hoera (077-358 97 97).


Gastouderopvang Wendy, Haelen

Logo gastouderopvang Wendy.jpg

Ik ben Wendy, 27 jaar (1991) en ik woon met mijn vriend en dochtertje (2016) in het mooie rustige Haelen.

Voorheen heb ik 9 jaar in de zorg gewerkt als verzorgende ig, met verschillende doelgroepen.

De openingstijden van de opvang zijn maandag tot vrijdag van 6.30-18.30 en daarbuiten is altijd bespreekbaar.  

 

Ik werk met kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Ieder kind zit in een ander ontwikkelingsfase. Het is daarom belangrijk dat bij ieder kind aandacht wordt besteed aan de eigen ontwikkeling. Omdat mijn opvang kleinschalig is, kan ik mijn aandacht goed verdelen over de kinderen. 

Ik hou er van om creatief bezig te zijn met de kinderen en ik probeer iedere dag zoveel mogelijk naar buiten te gaan. Lekker spelen in onze grote tuin, naar de kinderboerderij of eendjes voeren, of gewoon een wandeling door het dorp.

Als je vragen hebt of eens wilt kennismaken, neem dan gerust contact op!

Groetjes Wendy 

Meer weten over de actuele beschikbaarheid van deze gastouder? Bel met de bemiddelingsmedewerkers of met Servicepunt Hoera (077-358 97 97).

 

Gastouder Nicole, Buggenum 


Hallo allemaal!
 

Bij deze wil ik mezelf graag aan u voorstellen.

Mijn naam is Nicole Geraedts (1988), ik woon in Buggenum samen met mijn vriend en onze twee kinderen (2010) en (2012).

Na jarenlang te hebben gewerkt voor grootschalige kindercentra, ben ik sinds januari 2017 werkzaam als gastouder.

Ik biedt opvang op maandag, dinsdag en donderdag van 7:00 tot 18:00 aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. (BSO alleen mogelijk voor kinderen van BS. Antonius uit Buggenum)

Mijn opvang vind plaats in huiselijke sfeer, zo ervaren de kinderen de rust en structuur die ze nodig hebben om zich te kunnen ontwikkelen en ontplooien tot een eigen individu. Ieder kind is uniek op zijn of haar eigen manier, dit is mooi en respecteer ik. Mijn kracht ligt erin om de mogelijkheden van een kind te ontdekken en vanuit hier te kijken waar een kind evt. extra begeleiding nodig heeft of waarin een kind juist uitblinkt.


Samen met mijn (gast)kinderen vind ik het heerlijk om buiten te zijn. Of het nu een  wandeling is, samen onze moestuin onderhouden, een bezoekje aan de diertjes en de speeltuin of lekker ravotten in de zandbak, we vinden het allemaal leuk!

Ook knutselen we regelmatig (thema gericht), zo leren kinderen zelf hun creativiteit in te zetten. Zelfs de kleinste knutselen bij ons mee!

Ik vind het belangrijk om samen met mijn (gast)kinderen educatieve leer- en spelmomenten te creëren waarbij duidelijk wordt hoever ieder kind is in zijn of haar ontwikkeling. En hierop zo nodig in te spelen.

Verder vind ik het prettig om bij alles wat ik doe korte lijntjes te houden met de ouders/ verzorgers. Zo hecht ik waarde aan een duidelijke overdracht zowel bij het brengmoment als tijdens het ophalen. Wanneer ouders er behoefte aan hebben is er een mogelijkheid tot het benutten van een ``dagboekje``, waarin kort en duidelijk de dag wordt beschreven en evt. bijzonderheden worden genoteerd.

Bent u aan de hand van deze informatie nieuwsgierig geworden en lijkt het u leuk om een keer een kijkje te komen nemen, dan bent u van harte welkom.

Tot ziens, Groetjes Nicole Geraedts

Meer weten over de actuele beschikbaarheid van deze gastouder? Bel met de bemiddelingsmedewerkers of met Servicepunt Hoera (077-358 97 97). 

 

Gastouder Wilmien - Heythuysen


Graag wil ik me even voorstellen als gastouder.

Mijn naam is Wilmien Roefs en ik woon in Heythuysen, samen met mijn twee volwassen kinderen. We hebben ook een leuk hondje Tessa, die gemakkelijk is met kinderen. 

Mijn huis is vrijstaand met een fijne tuin en grenst aan een plantsoen waar zich ook een speeltuintje bevindt. 

Gedurende 12 jaar werk ik als gastouder. Ik heb een afgeronde HBO-opleiding als agogisch werkster. Mijn voorkeur gaat uit naar naschoolse opvang, dus kinderen van 4-12 jaar.

Er is voor elke leeftijd een ruime hoeveelheid spelmateriaal aanwezig. Door mijn opleiding en ervaring weet ik dat het belangrijk is dat een kind zich veilig voelt en dat het zich kan ontwikkelen. Dat zijn dan ook mijn twee belangrijkste pijlers én dat mijn huis voelt als een tweede thuis. 

Meer weten over de actuele beschikbaarheid van deze gastouder? Bel met de bemiddelingsmedewerkers of met Servicepunt Hoera (077-358 97 97).