2018-Hoera kindercentra-Baby tijgeren.jpg

Gastouders in Leudal

Gastouders in Neer, Buggenum, Heibloem, Roggel, Ell, Heythuysen

Meer weten over de actuele beschikbaarheid van onze gastouders?
Bel gerust met de bemiddelingsmedewerkers of met Servicepunt Hoera, T: 077-358 97 97.


Gastouderopvang TOEF, Neer

Mijn naam is Margriet Keunen en woon sinds juni 2015 in Neer. Daar woon ik samen met mijn man, onze 2 super lieve blonde labradors, Lempi en Jaana en ons lief mini bull terrier dametje Lina. Mijn hobby's zijn wandelen met de honden, knutselen, klussen, handwerken, koken en bakken.

Ik heb een diploma van KV/JV,(Kinder en jeugd verzorging) en ben Z verpleegkundige. Voordat ik in 2007 in de kinderopvang terecht ben gekomen heb ik 24 jaar op Savelberg in Koningslust gewerkt met mensen met een verstandelijke beperking.

Mocht u gebnruik willen maken van mijn gastouderopvang, dan kan dat op maandag en donderdag voor kinderen van 4-12 jaar. Ik bied voorschoolse en naschoolse opvang, vakantie opvang, maar ook avond- en weekendopvang aan. Dit kan ook voor eventuele jongere broertjes of zusjes. Indien gewenst kunnen kinderen ook 's avonds mee eten. Tijdens vakanties of studiedagen kunnen kinderen een dagdeel of een hele dag terecht in mijn opvang. 

Op dinsdag, woensdag en vrijdag werk ik op de BSO bij Hoera kindercentra. Het werk vind ik hartstikke leuk.

We hebben buiten een leuke ruime tuin en binnen een grote leefkeuken. Ik ben in september 2016 begonnen met gastouderopvang TOEF. Ik wil graag met de kinderen terug naar de basis. Veel naar buiten, in de tuin of uitstapjes naar bijvoorbeeld het bos. Met gevonden dingen iets maken of iets koken of bakken met dingetjes uit de eigen tuin. Gewoon lekker meedraaien in het gezin! We hebben een eenvoudig eigen moestuintje aangelegd. Daar kunnen de kinderen dan ook lekker mee op ontdekking!

Voor kinderen vind ik het belangrijk dat ze lekker in hun vel zitten, dat er aandacht voor ze is en dat ieder kind zich zelf mag zijn. Kinderen ruimte geven om te ontdekken en zelf te ervaren. Daarbij mogen ze fouten maken in een veilige omgeving, zodat er iemand is om ze op te vangen. Alles met een spontane opvang waar veel mogelijk is, maar ook duidelijke grenzen aangegeven worden. Bij mij kunnen kinderen vies worden, daar kunt u als ouder al rekening mee houden qua kledingkeuze. Denk aan regenlaarzen en een oud joggingpak. Lekker spetteren in regenplassen of kliederen met modder zal bij mij geen uitzondering zijn!

Ook het contact met u als ouder vind ik belangrijk, u laat uw belangrijkste bezit bij mij achter en dat moet voor u als ouder 100% goed voelen!

Volg ons op Facebook of bezoek onze website.

Hopelijk tot gauw, groetjes Margriet

Meer weten over de actuele beschikbaarheid van deze gastouder? Bel met de bemiddelingsmedewerkers of met Servicepunt Hoera (077-358 97 97).


Gastouderopvang Pinokkio, Hunsel

2017-10, Hoera gastouderopvang-Pinokkio, Leudal

 

Ik ben Bianca Hubers (1986), ik ben getrouwd en moeder van Tessa (2013) en Stef (2017). We hebben een lieve boxer en een konijn. Ik ben sportief, creatief, houd van voorlezen, muziek maken en gezelligheid. 

 

 

 

 

 

 

De naam van mijn gastouderopvang  is Gastouderopvang Pinokkio en deze is gelegen in Hunsel. Ik ben in juli 2017 gestart als gastouder en werk onder het motto: ELK KIND IS UNIEK.

Bij gastouder Pinokkio kun je gebruik maken van opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

Op de volgende dagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 07.00 u tot 18.00 uur. Flexibele opvang is mogelijk bij Gastouderopvang Pinokkio.

Ik vind het leuk om met de kinderen veel buiten te zijn, een wandeling langs de stallen hier in de buurt, gezellig picknicken, lezen, bakken, knutselen en kijken dat elk kind mee kan doen aan een activiteit.

 

Meer weten over de actuele beschikbaarheid van deze gastouder? Bel met de bemiddelingsmedewerkers of met Servicepunt Hoera (077-358 97 97).


Gastouder Ilona Dekker, Haelen

 

Hallo, ik ben Ilona Dekker woonachtig in Haelen en moeder van 5 kinderen en oma van 2 kleinkinderen. In maart 2014 ben ik officieel gastouder geworden. In eerste instantie was het mijn bedoeling om alleen op de kleinkinderen te passen. In de loop van de jaren zijn er toch andere gastkindjes bij gekomen waar ik heel blij mee ben.

Met heel veel plezier en liefde bied ik zeer flexibele en kleinschalige opvang in een veilige en huiselijke sfeer aan kindjes van 0 tot 12 jaar op werkdagen van 7 tot 18 u, tijden daarbuiten zijn bespreekbaar.

Samen spelen zowel binnen als buiten, ontdekken, ontwikkelen en groeien in eigen tempo, aandacht en respect voor elkaar vind ik erg belangrijk. Wat heeft uw kind nodig en daarop inspelen, uiteraard rekening houdend met uw wensen als ouder, is voor mij iets vanzelfsprekends.

Wellicht tot gauw, lieve groetjes Ilona

Meer weten over de actuele beschikbaarheid van deze gastouder? Bel met de bemiddelingsmedewerkers of met Servicepunt Hoera (077-358 97 97).

 

 


Gastouderopvang Ivette's speelhuis, Ell

 

Foto IvetteIk ben Ivette Levels (1986), woonachtig in Ell. Ik woon samen met Chris. Samen hebben we 3 kinderen. Nomi (2013), Dex (2015) en Saar (2017).

Sinds januari 2016 ben ik begonnen als gastouder. Voorheen heb ik gewerkt in de gehandicaptenzorg en qua opleidingen heb ik de diploma's van Verzorging niveau 3, Sociaal Pedagogisch Werker niveau 4 en Social Work niveau 5.

Kindjes zijn welkom van 0 tot 4 jaar. Mijn opvang is open op donderdag en vrijdag.

Samen met de kindjes maak ik er graag een fijne dag van. Met goed weer trekken we er vaak op uit met mijn bakfiets. Heerlijk een rondje fietsen. Om ons huis is er ruim voldoende plek om heerlijk te spelen. Binnen is er ook plek genoeg om te doen wat ze graag willen. Tenten bouwen, kleuren, dansen en rondrijden met de loopauto, circus spelen, rollenspellen of samen boekjes lezen. Heerlijk om te zien wat ze zich allemaal bedenken.

Ik vind het belangrijk dat het kind zich veilig voelt, zichzelf kan en mag zijn en kind mag zijn.

De kindjes die slapen, kunnen dat op een eigen slaapkamer.

Ik vind het prettig om goed te communiceren met de ouders, zodat we allemaal weten waar we aan toe zijn en daarin altijd kijken naar het belang van het kind.

 

Meer weten over de actuele beschikbaarheid van deze gastouder? Bel met de bemiddelingsmedewerkers of met Servicepunt Hoera (077-358 97 97).

Gastouderopvang Natuurlijk Elan, Haelen


                Logo Elan gastouderopvang

Natuurlijk ELAN gastouderopvang.

Natuurlijk ELAN staat voor kwaliteit en goede zorg.

Natuurlijk ELAN kijkt daarbij naar mogelijkheden in plaats van beperkingen.

Natuurlijk ELAN zet zich, samen met de kinderen, in voor een veiligere, schonere omgeving. Samen staan we sterker. Samen voor mens, dier en natuur.

Hoe werken we bij Natuurlijk ELAN?

Ik ben Myrthe Huisman en samen met mij partner Johan Reijnders wonen wij in Haelen, in de oude Pastorie. Hier hebben wij zowel binnen als buiten veel plek voor de kinderen.

Bij natuurlijk ELAN gastouderopvang werken we samen met Hoera gastouderopvang. Dit heeft als voordeel dat er meestal een mogelijkheid is voor het aanvragen van kinderopvangtoeslag. 

We vangen kinderen op in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Van maandag t/m zaterdag. VSO vanaf 7.00 uur tot 8.30 uur. NSO vanaf 14.00 uur tot 20.00 uur. Andere dagen en tijden zijn in overleg. 

Binnen onze gastouderopvang hebben wij een aantal vrijwilligers, ter ondersteuning. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om individueel met de kinderen een activiteit uit te voeren en extra aandacht te geven waar nodig is. 

Onze Projecten

Werken in het groen…

Onze projecten zijn voornamelijk gericht op werken met dieren, natuur en milieu. Zo onderhouden wij een grote moestuin met fruit en groenten. Hiermee willen wij de kinderen leren hoe dit zaai en oogstproces werkt. De groenten en fruit delen wij met minderbedeelde mensen.  

Stichting het Limburgs Landschap

Voor Stichting het Limburgs Landschap gaan we regelmatig op pad om zwerfvuil in de natuurgebieden op te ruimen. 

Opruimen zwerfvuil.

Geregeld  gaan we onderweg om zwerfvuil, in de nabije omgeving op te ruimen. Hierbij willen we kinderen bij betrekken, om hen bewuster te laten omgaan met het milieu.

Zorgen voor jezelf en dieren

Zorgen voor dieren, is leren zorgen voor jezelf.                

Door te werken met dieren proberen we kinderen bepaalde verantwoordelijkheden aan te leren. Als je goed voor anderen leert zorgen, leer je goed te zorgen voor jezelf. Dit leer je stap voor stap.

In onze gastouderopvang hebben wij 1 hond, 4 katten 1 konijn binnen. Buiten hebben wij 3 konijnen , 2 schildpadden, kippen, 2 varkens, 2 schaapjes en 1 geitje. Een gezellige dierenboel dus! 

 

Meer weten over de actuele beschikbaarheid van deze gastouder? Bel met de bemiddelingsmedewerkers of met Servicepunt Hoera (077-358 97 97).


Gastouderopvang PuurNatuur, Heibloem

Logo Lisette Coolen-Puur natuurHallo allemaal,

Mijn naam is Lisette Coolen en ik woon samen met mijn man René en zoons Lars en Tim in het mooie plaatsje Heibloem. (officieel Heythuysen, maar dat is een heel apart verhaal)

In 2019 ben ik begonnen met mijn eigen kleinschalige gastouderopvang: PuurNatuur gastouderopvang.

 

Ik heb jaren gewerkt in de kinderopvang, o.a. BSO en de peuteropvang.

Vanwege een verhuizing naar een mooie plek met veel ruimte, was het tijd om de stap te nemen.

De ervaring die ik tijdens mijn werk en opvoeding van mijn eigen kids heb opgedaan, wil ik nu gebruiken op mijn eigen prachtige locatie, middenin de natuur. Terug naar de basis!

Ik bied opvang aan in een natuurlijke omgeving en wil kinderen de mogelijkheid geven om zich te ontwikkelen en dingen te ontdekken op hun eigen manier en tempo.

Dat zal best wel lukken met alle beesten die hier wonen en met het bos naast ons huis is het heerlijk genieten in de natuur.

Samen de diertjes voeren en knuffelen, maar ook leren hoe de plantjes groeien.

PuurNatuur gastouderopvang is geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.00u tot 18.00 en is bedoeld voor kindjes van 0 tot 4 jaar. Buiten deze tijden mogelijk in overleg. 

Voor een indruk van mijn opvang kunt u ook kijken op mijn facebookpagina PuurNatuur gastouderopvang.

Wie weet tot ziens! 

Groetjes van Lisette

Meer weten over de actuele beschikbaarheid van deze gastouder? Bel met de bemiddelingsmedewerkers of met Servicepunt Hoera (077-358 97 97).


Gastouderopvang Wendy, Haelen

Logo gastouderopvang Wendy.jpg

Ik ben Wendy, 27 jaar (1991) en ik woon met mijn vriend en dochtertje (2016) in het mooie rustige Haelen.

Voorheen heb ik 9 jaar in de zorg gewerkt als verzorgende IG, met verschillende doelgroepen.

De openingsdagen en -tijden van mijn gastouderopvang zijn maandag, dinsdag en donderdag van 6.30-18.30 uur, op woensdag van 6.30-17.00 uur en daarbuiten is altijd bespreekbaar.  

 

Ik werk met kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Ieder kind zit in een ander ontwikkelingsfase. Het is daarom belangrijk dat bij ieder kind aandacht wordt besteed aan de eigen ontwikkeling. Omdat mijn opvang kleinschalig is, kan ik mijn aandacht goed verdelen over de kinderen. 

Ik hou er van om creatief bezig te zijn met de kinderen en ik probeer iedere dag zoveel mogelijk naar buiten te gaan. Lekker spelen in onze grote tuin, naar de kinderboerderij of eendjes voeren, of gewoon een wandeling door het dorp.

Als je vragen hebt of eens wilt kennismaken, neem dan gerust contact op!

Groetjes Wendy 

Meer weten over de actuele beschikbaarheid van deze gastouder? Bel met de bemiddelingsmedewerkers of met Servicepunt Hoera (077-358 97 97).

Gastouder Op de sjtasie, Haelen

Mijn naam is Nicole Geraedts. Samen met mijn partner Paul,heb ik 2 kinderen (2020 en 2012). Wij wonen in Haelen.

Na jarenlang te hebben gewerkt binnen grootschalige kinderdagverblijven, heb ik in 2017 besloten om mijn eigen gastouderopvang (kinderen 0-4 jaar) te starten. Inmiddels doe ik dit al enkele jaren met heel veel plezier. Vanaf januari 2023 ben ik gestart vanuit een nieuwe plek, ons gezellige huis in Haelen "Op de sjtasie". Ik bied opvang op de maandag, dinsdag en donderdag. 

Ik ga veel naar buiten met de kinderen om de natuur te ontdekken, maar ook binnenshuis ben ik bezig met knutselen, voorlezen, liedjes, zingen en nog veel meer!

 

 

 

Ieder kind krijgt bij mij de mogelijkheid om zich in een veilige en vertrouwde omgeving op zijn of haar tempo te ontwikkelen en ontplooien tot een eigen individu. Ieder kind is uniek zoals hij of zij is! 

Ben je op zoek naar een gezellige gastouder in Haelen, bel dan gerust om een kijkje te komen nemen "Op de sjtasie".

Meer weten over de actuele beschikbaarheid van deze gastouder? Bel met de bemiddelingsmedewerkers of met Servicepunt Hoera (077-358 97 97).

 

Gastouder Wilmien - Heythuysen


Graag wil ik me even voorstellen als gastouder.

Mijn naam is Wilmien Roefs en ik woon in Heythuysen, samen met mijn twee volwassen kinderen. We hebben ook een leuk hondje Tessa, die gemakkelijk is met kinderen. 

Mijn huis is vrijstaand met een fijne tuin en grenst aan een plantsoen waar zich ook een speeltuintje bevindt. 

Gedurende 12 jaar werk ik als gastouder. Ik heb een afgeronde HBO-opleiding als agogisch werkster. Mijn voorkeur gaat uit naar naschoolse opvang, dus kinderen van 4-12 jaar.

Er is voor elke leeftijd een ruime hoeveelheid spelmateriaal aanwezig. Door mijn opleiding en ervaring weet ik dat het belangrijk is dat een kind zich veilig voelt en dat het zich kan ontwikkelen. Dat zijn dan ook mijn twee belangrijkste pijlers én dat mijn huis voelt als een tweede thuis. 

Meer weten over de actuele beschikbaarheid van deze gastouder? Bel met de bemiddelingsmedewerkers of met Servicepunt Hoera (077-358 97 97). 

Gastouderopvang 't Boorderieke - Roggel

2022 GOO Daisy en Monique

Welkom bij gastouderopvang 't Boorderieke! Wij zijn Monique en Daisy, moeder en dochter, die samen per mei 2022 een gastouderopvang zijn gestart in Roggel.

Monique (1973) is moeder van 5, kindercoach en voormalig gastouder. Daisy (1993) is moeder van 1 dochter (2022) en gedeeltelijk werkzaam in het basisonderwijs als kleuterjuf.

Wat hebben we te bieden?

Wij bieden opvang aan in een veilige, huiselijke omgeving. Op de boerderij is het uitgangspunt om zo veel mogelijk buiten te spelen en ravotten. Heerlijk spelen in de modderkeuken, de zandbak, samen de plantjes verzorgen in de moestuin en de dieren voeren. Daarnaast wordt er ook lekker binnen gespeeld, geknutseld en zullen we af en toe wat koken en bakken. Wie zijn wij?

Meer weten over de actuele beschikbaarheid van deze gastouder? Bel met de bemiddelingsmedewerkers of met Servicepunt Hoera (077-358 97 97). 

Gastouderopvang Villa Kakelbont

Ik ben Manuela Gielissen (1972), ik ben reeds vele jaren gastouder in Haler. Ik ben getrouwd met Peter en moeder van Ruben (2002) en Rohan (2005). Ik vang kindjes op van 0-4 jaar en oudere broers en zussen zijn ook welkom voor de BSO en vakantieopvang. Ik heb een groot huis met een veranda erom heen, waar heerlijk gespeeld kan worden, zelfs met regen! We knutselen regelmatig en werken met thema's. Ik werk ook met het Vroege- en Voorschoolse Educatie systeem van KIKI en vul dit aan met diverse eigen materialen. Elke 2 maanden komt er een nieuwe Coole KIDS box met uitdagend spelmateriaal afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Ook zijn wij regelmatig buiten te vinden als wij naar een speeltuin gaan, of een kinderboerderij. Lekker met de natuur bezig zijn en vies worden!

Mijn werkdagen zijn maandagen t/m donderdag, van 6.30-18.00 uur. U bent altijd welkom om eens te komen kijken. 

Meer weten over de actuele beschikbaarheid van deze gastouder? Bel met de bemiddelingsmedewerkers of met Servicepunt Hoera (077-358 97 97).

Gastouderopvang 't Kruumelke

2013-03-31 GO Romy Hubens-Ramakers.jpgHallo, mijn naam is Romy Hubens - Ramakers (1997), woon in Horn met mijn man en onze twee lieve hondjes. Sinds 1 april 2021 ben ik gastouder. Ik heb altijd graag met kinderen willen werken en het was voor mij een logische stap om gastouder te worden. Ik vind het ontzettend leuk om te doen en het past heel goed bij mij. Uiteraard ben ik ook in het bezit van de benodigde certificaten. 

Mijn opvangdagen zijn de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Kinderen worden opgevangen in een liefdevolle, huiselijke sfeer. Ik vind het belangrijk dat uw kind zich veilig en prettig voelt, maar bovenal zichzelf kan zijn en kan opgroeien in zijn/haar eigen tempo.

 

Met mooi weer zijn wij buiten te vinden, in onze achtertuin of lekker in de speeltuin. In de zomer zorg ik voor voldoende schaduw en laat ik de kindjes lekker met water spelen. Binnen lezen we boekjes, zingen we een liedje of maken we knutselwerkjes.

Groetjes Romy Ramakers

 

Meer weten over de actuele beschikbaarheid van deze gastouder? Bel met de bemiddelingsmedewerkers of met Servicepunt Hoera (077-358 97 97).

Gastouder Thea Rombout - 't Hobbelpaardje

't Hobbelpaardje is een kleinschalige, flexibele kinderopvang van 0-4 jaar door gastouder Thea. De opvang vindt plaats in huiselijke kring en is gelegen in Baexem in een rustige wijk.

Opvangdagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Er is een aparte speelruimte binnen voor de kindjes en er is volop speelruimte in de tuin, waar we iedere dag de kipjes gaan voeren. Een speeltuintje op 50 meter afstand maakt het speelplaatje compleet!

De kindjes hebben een frisse, schone slaapkamer c.q. bedjes.

De opvang is flexibel, er is veel mogelijk qua dagen/tijden; wel in goed overleg. Er worden alleen afgenomen/afgesproken uren in rekening gebracht.

B

el gerust om eens vrijblijvend te komen kijken en kennis te maken.

Meer weten over de actuele beschikbaarheid van deze gastouder? Bel met de bemiddelingsmedewerkers of met Servicepunt Hoera (077-358 97 97).

Gastouder Kim-deropvang

Ik ben Kim, woon in Roggel met mijn man en 3 dochters (2007, 2008 en 2011). Ook wonen er bij ons in het om het huis enkele dieren, zoals honden, geitjes, cavia's, kippen, eenden en pony's.

Ik ben 12 jaar werkzaam in de kinderopvang en doe dit met heel veel plezier en liefde. 

Met deze jaren werkervaring heb ik besloten om als gastouder (Kim-deropvang) te starten. Dit heb ik met veel passie twee jaar gedaan in Echt. Sinds mei 2021 wonen we in het buitengebied van Roggel. 

In het voorjaar van 2023 wordt hier een mooi opvangplekje voor kinderen gecreëerd en kan ik weer gaan doen wat ik het liefste doe! Kinderen opvangen en laten spelen in een warme thuissituatie, gewoon bij mij thuis. De kinderen worden in huiselijke kring opgevangen, zodat er continu individuele aandacht voor ze is. 

Lekker veel buiten zijn en samen leren spelen, vind ik ook erg belangrijk. Ik heb een grote tuin waar de kinderen vol hartenlust kunnen spelen. Buiten slapen in een daarvoor bestemd en veilig buitenbedje behoort ook tot de mogelijkheden.

Ik vind het geweldig om te zien dat kinderen leren omgaan met dieren. Samen de dieren verzorgen, eten geven en natuurlijk knuffelen is erg leuk en leerzaam om te doen. Ook gaan we natuurlijk iedere dag verse eitjes rapen, gelegd door onze eigen kippen.

Kortom: een heerlijke huiselijke plek, vol liefde en aandacht waar kinderen lekker ‘kind’ kunnen zijn!

Meer weten over de actuele beschikbaarheid van deze gastouder? Bel met de bemiddelingsmedewerkers of met Servicepunt Hoera (077-358 97 97).