2018-Hoera kindercentra-Baby tijgeren.jpg

Gastouders in Leudal

Gastouders in Neer, Buggenum, Heibloem, Roggel, Ell, Heythuysen

Meer weten over de actuele beschikbaarheid van onze gastouders?
Bel gerust met de bemiddelingsmedewerkers of met Servicepunt Hoera, T: 077-358 97 97.


Gastouderopvang TOEF, Neer

Mijn naam is Margriet Keunen en woon sinds juni 2015 in Neer. Daar woon ik samen met mijn man en onze volwassen dochter en onze 2 super lieve blonde labradors, Lempi en Jaana. Mijn hobby's zijn wandelen met de honden, knutselen, klussen, handwerken, koken en bakken.

Ik heb een diploma van KV/JV,(Kinder en jeugd verzorging) en ben Z verpleegkundige. Voordat ik in 2007 in de kinderopvang terecht ben gekomen heb ik 24 jaar op Savelberg in Koningslust gewerkt met mensen met een verstandelijke beperking.

Op dinsdag, woensdag en vrijdag werk ik op de buitenschoolseopvang, op een grote locatie. Het werk vind ik hartstikke leuk.

Nou we in Neer wonen hebben we buiten een leuke ruime tuin en binnen een grote leefkeuken. Het lijkt me heel leuk om enkele dagen aan huis BSO kinderen op te vangen. Daarom ben ik in september 2016 begonnen met gastouderopvang TOEF. Ik wil graag met de kinderen terug naar de basis. Veel naar buiten, in de tuin of uitstapjes naar bijvoorbeeld het bos. Met gevonden dingen iets maken of iets koken of bakken met dingetjes uit de eigen tuin. Gewoon lekker meedraaien in het gezin! We hebben een paar kippetjes, en proberen een eenvoudig eigen moestuintje aan te leggen. Daar kunnen de kinderen dan ook lekker mee op ontdekking!

Voor kinderen vind ik het belangrijk dat ze lekker in hun vel zitten, dat er aandacht voor ze is en dat ieder kind zich zelf mag zijn. Kinderen ruimte geven om te ontdekken en zelf te ervaren. Daarbij mogen ze fouten maken in een veilige omgeving, zodat er iemand is om ze op te vangen. Alles met een spontane opvang waar veel mogelijk is, maar ook duidelijke grenzen aangegeven worden. Bij mij kunnen kinderen vies worden, daar kunt u als ouder al rekening mee houden qua kledingkeuze. Denk aan regenlaarzen en een oud joggingpak. Lekker spetteren in regenplassen of kliederen met modder zal bij mij geen uitzondering zijn!

Ook het contact met u als ouder vind ik belangrijk, u laat uw belangrijkste bezit bij mij achter en dat moet voor u als ouder 100% goed voelen!

Mocht u gebruik willen maken van mijn opvang dan kan dat op maandag en donderdag en eventueel op dinsdag. Ik bied ook avond- en weekendopvang aan, dit kan dan ook voor eventuele jongere broertjes of zusjes. Indien gewenst kunnen kinderen ook 'savonds mee eten. Tijdens vakanties of studiedagen kunnen kinderen een dagdeel of een hele dag terecht.

Heb ik, na het lezen van dit stukje, uw interesse gewekt of wilt u een keertje komen kijken? Dan kan dat natuurlijk! Stuur me een mailtje dan kunnen we iets afspreken. Mijn mailadres is margrietkeunen@gmail.com.

Volg ons op Facebook of bezoek onze website.

Hopelijk tot gauw, groetjes Margriet

 

Gastouderopvang de Vrolijke fruitjes, Buggenum

Logo De vrolijke fruitjes.jpg

Bent u opzoek naar een jonge en gezellig gastouder in huiselijke sfeer, kom dan een kijkje nemen bij gastouderopvang de vrolijke fruitjes te Buggenum.

Mijn naam is Chantal Baars-Joosten, ik ben 25 jaar oud (1990) en woon samen met mijn man en 2 zoontjes Jayden(2012) en Demian(2014) in Buggenum. Wat ik heel graag doe is naar de camping gaan en met het gezin activiteiten ondernemen bijv. zwemmen, naar de speeltuin en uitstapjes maken. Gezellig en creatief bezig zijn met de kids!

Ik bied u flexibele opvang van maandag t/m vrijdag, vroeg/laat/nacht voor kinderen van 0-4 (12) jaar. Het uurtarief is 5,- per uur per kind, tussen 07:00 en 18:00 uur. Buiten deze tijden komt er een toeslag bovenop.

Mijn laatst afgeronde opleidingen zijn pedagogisch werker jeugdzorg niveau 4 en EHBO voor kinderen.

Ik hoop jullie kinderen te mogen begeleiden in hun ontwikkeling en opvoeding. Ik bied hun graag de veiligheid en structuur die ze nodig hebben. Gezellig en creatief bezig zijn. We beschikken over een fijne plek binnen- en buitenshuis. Ze hebben hier de ruimte om zich op hun eigen tempo te ontwikkelen. Eet/drink momenten en slaapritmes, zoveel mogelijk in overleg met de ouders. Gezamenlijke en individuele aandacht voor uw kind.

U kunt altijd contact opnemen voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek of om een kijkje te komen nemen in mijn gastouderopvang.

Zo kunt u mij bereiken:
06-20903000

www.devrolijkefruitjes.nl

Met vriendelijke groet, Chantal Baars-Joosten

Gastouderopvang Lollibol, Heibloem

Hallo, mijn naam is Chantal Cox- Nelissen (1989). In 2014 ben ik mijn eigen kinderopvang gestart met de naam ‘Lollibol’. Ik woon samen met mijn partner en mijn dochtertje (geboren in 2013) en een hondje in het rustig maar wel zo gezellige Heibloem. Ons huis is gelegen in een rustige straat en ligt dicht bij de basisschool en de speeltuin. In 2007 heb ik mijn opleiding SPW4 Activiteitenbegeleiding afgerond en in de tussentijd heb ik in verschillende werkvelden gewerkt maar diep van binnen wist ik dat ik graag met kinderen wilde werken. En na de geboorte van mijn dochtertje heb ik besloten om voor mezelf te beginnen als gastouder en dit bevalt tot op heden heel erg goed en ik heb er heel veel plezier in.

Bij kinderopvang ‘Lollibol’ draait het er om dat de kinderen zich op hun gemak voelen en zich thuis voelen, ze groeien op in een veilige en huiselijke sfeer. En hierbij wil ik hen rust, regelmaat en ruimte bieden om te leren en te spelen. Kinderopvang Lollibol is geopend van maandag t/m vrijdag van 6.30uur tot 19.00uur, andere tijden of weekenden zijn mogelijk in overleg. Kinderen in de leeftijd vanaf 0 t/m 12 jaar zijn van harte welkom dus buitenschoolse opvang is ook mogelijk.

06-30009957

Gastouder Wilma, Roggel

Ik ben Wilma, 57 jaar en werk al meer dan 20 jaar als Gastouder. Ik ben gehuwd en heb zelf drie volwassen kinderen en woon in Roggel.

Als Gastouder ben ik flexibel en heb ik een ontzettend groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ik ben graag creatief bezig met de kinderen, maar kan indien gewenst ook licht huishoudelijk werk verrichten of lekker koken!

Ik heb kinderen bij mij thuis of op locatie opgevangen. Kinderen die ik heb opgevangen waren in de leeftijd van een paar weken tot ongeveer 14 jaar. Uiteraard ben ik gediplomeerd, in het bezit van EHBO en kan een VOG overlegd worden. Ook referenties zijn geen probleem. Ik ben in bezit van een auto en bereid 10 km te rijden naar een opvangadres.

Vriendelijke groeten, Wilma Van de Schoor.


Gastouderopvang Pinokkio, Hunsel

2017-10, Hoera gastouderopvang-Pinokkio, LeudalIk ben Bianca Hubers en ik ben sportief, creatief, houd van voorlezen, muziek maken en gezelligheid.  De naam van mijn gastouderopvang  is Gastouderopvang Pinokkio en deze is gelegen in Hunsel. Ik ben al in juli 2017 gestart als gastouder en werk onder het motto: ELK KIND IS UNIEK

Bij gastouder Pinokkio kun je gebruik maken van opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Mogelijkheid voor BSO ook tot 12 jaar.

Op de volgende dagen: maandag , dinsdag , woensdag, donderdag en vrijdag van 07.00 u tot 18.00 uur. Flexibele opvang is mogelijk bij Gastouderopvang Pinokkio.

Bianca  vindt het leuk om met de kinderen veel buiten te zijn, een wandeling langs de stallen hier in de buurt, gezellig picknicken, lezen, bakken, knutselen en kijken dat elk kind mee kan doen aan een activiteit.

Gastouderopvang Pinokkio heeft ook huisdieren een lieve boxer hond van  8 jaar, een konijn Puk. Wij zijn in de gelegenheid om naar de speeltuin te kunnen gaan dit is 2 straatjes verder op, net als de school is allemaal op loopafstand. Zelf heb ik 2 kindjes een meisje Tessa van 4 jaar en een jongen Stef van 7 maanden. Bij ons op de opvang hebben we een trampoline, speelhuisje voor buis-kippybal, skippybal, diverse fietsjes enz.

 

Mijn hobby’s zijn met de hond lessen behendigheid, veel met de kinderen bezig zijn, ik heb nog geen ervaring in kinderopvang  maar ik kom uit de zorgsector en ik heb dus ervaring met verpleegtechnische handelingen. Als er dus enige medische zorg voor u kindje nodig is kan ik u kindje hier mee helpen.

Wil je graag meer weten over gastouder Pinokkio (Bianca Hubers) of zou je graag willen kennismaken? Neem dan contact op met bemiddelingsmedewerkster Elke Janssen via 06-17500587  of e.janssen@hoerakindercentra


Gastouderopvang  Ell

Even voorstellen…

Mijn naam is Sandra Coenen, ik ben 27 jaar oud en woon samen met mijn vriend Bram in Ell.

In 2010 heb ik mijn SPW-diploma behaald en in 2016 mijn diploma voor EHBO voor kinderen. Thuis hebben we flink verbouwd waardoor er nu genoeg speelruimte is voor de kindjes zodat ik op 1 mei jl. kon starten als gastouder.

Ik heb veel ervaring opgedaan bij verschillende kinderdagverblijven en ik heb in twee gezinnen gewerkt als gastouder aan huis. Hier was echter te weinig werk voor mij, waardoor ik genoodzaakt was werk te zoeken in een andere sector. Vervolgens kwam ik erachter dat ik het werken met kinderen heel erg miste. Dit gaf voor mij de doorslag om mijn gastouderopvang op te starten.

Ik vind het belangrijk dat de kinderen met plezier naar de opvang komen en zich thuis voelen. Het kind moet zichzelf kunnen zijn en ontwikkelen op zijn of haar eigen tempo. Rust en regelmaat zijn bovendien erg belangrijk voor het kind en ik zal ervoor zorgen zo veel mogelijk hetzelfde ritme als thuis aan te houden. Daarnaast vind ik het contact met u, als ouder, erg belangrijk. U geeft mij de verantwoordelijkheid over uw kind en ik wil dan ook dat u vertrouwen in mij heeft.

 

Mijn werkdagen zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 06:30 tot 18:00 uur met kinderen in de leeftijd van nul tot vier jaar. Andere tijden zijn altijd bespreekbaar.

Als u nog vragen heeft, twijfel dan niet en mail mij op scj.coenen@gmail.com of bel mij op T: 06 203 833 74.

Lieve groetjes,

Sandra Coenen


Gastouderopvang Ons Vogelnestje, Heel

Hallo! Ik ben Cindy Vogel,

Sinds januari 2010 ben ik gastouder van gastouderopvang Ons Vogelnestje in Heel.

Bij gastouderopvang Ons Vogelnestje bied ik leuke- actieve dagopvang aan, aan kinderen van 0 tot 4 jaar.

We werken met het educatieprogramma VVE programma Kiki en met VVE Aap!

Elke dag doen we leuke activiteiten zoals: kleuren, knutselen, verven, puzzelen, voorlezen, samen spelen, dansen, zingen, samen eten, enz.

We gaan graag naar buiten, we spelen in de omheinde tuin met o.a. een glijbaan en een trampoline of we maken met onze bolderkar, waar alle kinderen in kunnen, een wandeling naar de kinderboerderij waar we de dieren voeren ende dieren mogen aaien.

Er is een speeltuintje waar we lekker kunnen spelen en rennen en zo lekker onze energie even kwijt kunnen en we leren van alles over de dieren en de natuur.

De activiteiten worden steeds zoveel mogelijk aangepast aan de mogelijkheden en behoefte van de kinderen die aanwezig zijn. Natuurlijk wisselen we de activiteiten af met rust momenten en is plezier maken een belangrijke factor!

Meer voordelen in het kort:
- Er zijn volop mogelijkheden tot ontwikkeling in een veilige omgeving;
- We stimuleren de ontwikkeling van de kindjes met behulp van het Vroegtijdig Voorschoolse Educatieprogramma Kiki en VVE Aap;
- Er  is een vaste leidster, bij vakantie en ziekte is er vervanging mogelijk;
- Er is een overzichtelijke binnen en buiten speelruimte;
- Er is een fijne slaapruimte;

- Er is een goede communicatie naar de ouders dagelijks, middels een periodieke nieuwsbrief en via  een eigen Facebookpagina;
- Individuele begeleiding voor elk kind;
- Betaling volgens afgesproken tijden, per kwartier- dus geen verplichte dagdelen, geen doorbetaling  tijdens de vakantie, flexibele opvang is mogelijk;
- Per dag zijn er max. 5 kinderen aanwezig;
- Gastouderopvang Ons Vogelnestje staat geregistreerd in het Landelijk register kinderopvang.

Ik heb een opleiding SPW niveau 4 (MBO+).

Voorheen heb ik gewerkt in de gehandicaptenzorg en ervaring met autisme. Opvang aan kinderen met een beperking is zodoende bespreekbaar.

Verder heb ik een diploma kinder-EHBO, heb ik de VVE Kiki training gevolgd  en ik hoop in november 2017 mijn opleiding tot kindercoach af te ronden.

Daarnaast doe ik mee aan de cursussen en bijscholing die georganiseerd worden door het gastouderbureau. Zo blijft mijn kennis en kunde bij de tijd.

Kinderopvang Ons Vogelnestje is geopend op maandag tot en met vrijdag. Reguliere openingstijden tussen 7.00 en 18.00 uur.
Maar de precieze opvangtijden bespreken we tijdens onze kennismaking.

Natuurlijk wil ik je graag ontmoeten en nog meer vertellen en laten zien van gastouderopvang Ons Vogelnestje!
Dus als je opzoek bent naar een fijne gastouder: neem contact op en kom gerust eens een kijkje nemen!

Want je bent welkom bij gastouderopvang Ons Vogelnestje, in Heel!

Tot gauw!!!
 


Gastouder Ilona Dekker, Haelen

Hallo, ik ben Ilona Dekker woonachtig in Haelen en moeder van 5 kinderen en oma van 2 kleinkinderen. In maart 2014 ben ik officieel gastouder geworden. In eerste instantie was het mijn bedoeling om alleen op de kleinkinderen te passen. In de loop van de jaren zijn er toch andere gastkindjes bij gekomen waar ik heel blij mee ben.

Met heel veel plezier en liefde bied ik zeer flexibele en kleinschalige opvang in een veilige en huiselijke sfeer aan kindjes van 0 tot 12 jaar op werkdagen van 7 tot 18 u, tijden daarbuiten zijn bespreekbaar.

Samen spelen zowel binnen als buiten, ontdekken, ontwikkelen en groeien in eigen tempo, aandacht en respect voor elkaar vind ik erg belangrijk. Wat heeft uw kind nodig en daarop inspelen, uiteraard rekening houdend met uw wensen als ouder, is voor mij iets vanzelfsprekends.

Wilt u een keer komen kijken en/of meer informatie neem dan gerust contact met mij op. Bellen/appen: 06-53816755. Of stuur een mail naar ilona.rh.dekker@gmail.com.

Wellicht tot gauw, lieve groetjes Ilona


Gastouder Ivette, Ell

Foto Yvette Levels

Hallo,

Ik ben Ivette Levels, 32 jaar, en woonachtig in Ell.

Woon samen met Chris en samen hebben we 3 kindjes. Nomi van 5, Dex van 3 en Saar van 1 jaar.

Sinds januari 2016 ben ik begonnen als gastouder.

Voorheen gewerkt in de gehandicaptenzorg en   qua opleidingen heb ik de diploma's van Verzorging niveau 3, Sociaal Pedagogisch Werker niveau 4 en Social Work niveau 5.

Kindjes zijn welkom van 0 tot 4 jaar. Ik werk de maandag, dinsdag en donderdag.

Samen met de kindjes maak ik er graag een fijne dag van.

Met goed weer trekken we er vaak op uit met mijn bakfiets. Heerlijk een rondje fietsen.

Om ons huis is er ruim voldoende plek om heerlijk te spelen.

Binnen is er ook plek genoeg om te doen wat ze graag willen. Tenten bouwen, kleuren, dansen en rondrijden met de loopauto, circus spelen, rollenspellen of samen boekjes lezen. Heerlijk om te zien wat ze zich allemaal bedenken.

Ik vind het belangrijk dat het kind zich veilig voelt, zichzelf kan en mag zijn en kind mag zijn.

De kindjes die slapen, kunnen dat op een eigen slaapkamer.

Ik vind het prettig om goed te communiceren met de ouders, zodat we allemaal weten waar we aan toe zijn en daarin altijd kijken naar het belang van het kind.

Interesse? Je kunt me bereiken op 0642633427 of op gastouderivette@hotmail.com

Gastouderopvang Natuurlijk Elan, Kelpen-Oler


                Logo Elan gastouderopvangNatuurlijk ELAN

Kleinschalige dagbesteding en gastouderopvang

Natuurlijk ELAN staat voor kwaliteit en goede zorg.

Natuurlijk ELAN begeleidt  cliënten met een lichte beperking of gedragsproblemen naar een nieuwe toekomst. 

Natuurlijk ELAN kijkt daarbij naar mogelijkheden in plaats van beperkingen.

Natuurlijk ELAN zet zich, samen met de cliënten, in voor een veiligere, schonere omgeving. Samen staan we sterker. Samen voor mens, dier en natuur.

Hoe werken we bij Natuurlijk ELAN?

Bij Natuurlijk ELAN Dagbesteding werken we kleinschalig om betere zorg en aandacht te kunnen geven aan onze cliënten. Op deze manier krijgt iedereen zoveel mogelijk begeleiding op maat. De vergoedingen lopen via PGB.

Bij Natuurlijk ELAN gastouderopvang werken we samen met  Hoera gastouderopvang. Dit heeft als voordeel dat er meestal een mogelijkheid is voor het aanvragen van kinderopvangtoeslag.

Onze Projecten

Werken in het groen…

Onze projecten zijn voornamelijk gericht op werken met dieren, natuur en milieu.

Stichting het Limburgs Landschap

Voor Stichting het Limburgs Landschap gaan we regelmatig op pad om zwerfvuil in de natuurgebieden op te ruimen. Daarnaast doen we onderhoudswerkzaamheden om de natuurgebieden te onderhouden, zoals bv. overtollige bomen weg halen door middel van lichte snoei en zaagwerkzaamheden. Op deze manier kunnen onze cliënten werken aan hun eigen ontwikkeling en aan de juiste ontwikkeling van de natuurgebieden.

Opruimen zwerfvuil

Geregeld  gaan we onderweg om zwerfvuil, in de nabije omgeving op te ruimen. Hierbij willen we jongeren en oudere cliënten betrekken, om hen bewuster te laten omgaan met het milieu

Zorgen voor jezelf en dieren

Zorgen voor dieren, is leren zorgen voor jezelf                                   

Door te werken met dieren proberen we cliënten bepaalde verantwoordelijkheden aan te leren. Als je goed voor anderen leert zorgen, leer je goed te zorgen voor jezelf. Dit leer je stap voor stap.

Interesse?

Neem contact met ons op

Natuurlijk ELAN  
T: 0495 587198/  06 51515209/ 06 52134775          
E: myrthe.h@hotmail.com             
www.elanenergetischcentrum.nl

Groeneweg 9                                     
6037 SN Kelpen Oler                              
 

 


Gastouderopvang PuurNatuur, Heibloem

Logo Lisette Coolen-Puur natuurHallo allemaal.

Mijn naam is Lisette Coolen en ik woon samen met mijn man René en zoons Lars en Tim in het mooie plaatsje Heibloem. (officieel Heythuysen, maar dat is een heel apart verhaal ;) )

Vorig jaar ben ik naast mijn werk bij de BSO en de peuters van ‘t Kroekestöpke in Roggel begonnen met het geven van kinderfeestjes en workshops in huis. Ontzettend leuk om te doen.

Vanaf januari van dit jaar is PuurNatuur kinderfeestjes & workshops uitgebreid met kleinschalige gastouderopvang. PuurNatuur gastouderopvang. De ervaring die ik tijdens mijn werk en opvoeding van mijn eigen kids heb opgedaan, wil ik nu gebruiken op mijn eigen prachtige locatie, middenin de natuur.

Terug naar de basis!


Ik bied opvang aan in een natuurlijke omgeving, wil kinderen de mogelijkheid geven om zich te ontwikkelen op hun eigen manier en tempo en de kinderen laten genieten van de natuur samen met alle beesten die hier ook wonen. Samen kijken naar bv. de varkentjes, een ritje op de pony, maar ook leren hoe de plantjes groeien. Plezier maken staat hier voorop, ieder kind is uniek!

PuurNatuur gastouderopvang is geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.00u tot 18.00u.
Buiten deze tijden mogelijk in overleg. Opvang mogelijk van 0-13 jaar.

Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met mij op: 06-10647746.  Je kunt ook meer informatie vinden op mijn Facebookpagina PuurNatuur gastouderopvang.

Wie weet tot ziens!

Groetjes van Lisette