Hoera_Website_banner_2000x450_04

Werken en leren - BBL

Is een baan in de kinderopvang jouw hoeramomentje? Wij maken graag kennis met jou! Samen kijken wij naar de mogelijkheden. 
 

Verkorte opleiding

Wil jij de overstap maken naar de kinderopvang, maar heb je nog niet het juiste diploma op zak? Voor bepaalde diploma's geldt dat je alleen aanvullend bewijs nodig hebt en een verkorte opleiding kunt doen. Bijvoorbeeld met een zorgdiploma. Een overstap van betekenisvol werk in de zorg naar betekenisvol werk in de kinderopvang. Voldoet je diploma niet meer? Ook dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden. 

Wil je weten of jouw diploma voldoet? Of welk aanvullend bewijs nodig is? Doe de diplomacheck. 

DIPLOMACHECK

Hoera kindercentra-Baby slapen

Combinatieopleiding tot ‘Kind Professional’: werken en leren in de praktijk  
In samenwerking met vijf Limburgse kinderopvangorganisaties, Gilde Opleidingen en Vista College bieden wij een nieuwe flexibele studie aan: de gecombineerde mbo-opleiding tot ‘Kind Professional’. Praktijkervaring opdoen in de kinderopvang en tegelijkertijd je pedagogische én onderwijs vaardigheden uitbreiden. Je wordt opgeleid tot Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker Kinderopvang én Onderwijsassistent. Bij het afronden van deze opleiding behaal je twee diploma’s; een voor Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker en een voor Onderwijsassistent. Tijdens het volgen van deze opleiding kun je de kennis meteen uitvoeren in de praktijk bij Hoera. Er wordt geen specifieke vooropleiding gevraagd, de leerroute wordt afgestemd op jouw persoonlijke situatie én je kunt het hele jaar door instromen. Hoera! Heb je interesse? Er zijn een bepaald aantal plekken beschikbaar. Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden. 

Derde- en vierdejaars hbo

Volg je een hbo-opleiding in de richting van pedagogiek of de lerarenopleiding? Dan mag je vanaf het derde jaar al werken in de BSO en vanaf het vierde jaar in de dagopvang. Bijvoorbeeld als bijbaan één dag in de week of als vakantiebaan. Zo kun je al ervaring op doen in de sector.

BBL-traject

Wil je graag de Mbo-opleiding (Gespecialiseerd) Pedagogisch Medewerker volgen en kun je tegelijkertijd niet wachten om aan de slag te gaan in de kinderopvang? Dan is een BBL-traject iets voor jou! Met een BBL-opleiding kun je werken en leren tegelijk! Je gaat minimaal 3 dagen werken bij Hoera. Daarnaast ga je 1 dag in de week naar school. Wij werken samen met onderwijsinstellingen voor middelbaar beroepsonderwijs in de regio. Een BBL-traject duurt gemiddeld 2 of 3 jaar. Heb jij interesse? Er is steeds maar een beperkt aantal plekken beschikbaar (bekijk onze vacatures voor de mogelijkheden).
Zijn er geen vacatures? Solliciteer stuur dan een 'open-sollicitatie' op deze website onder 'Werken bij Hoera'.

“Wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen én bezig zijn met je eigen ontwikkeling? Dat kan bij Hoera!„

Hoera kindercentra

Leren en ontwikkelen

Bij Hoera kindercentra geven we aandacht aan zowel het kind als onze medewerkers. Iedereen verdient een hoeramomentje, ook jij! Als kwaliteitsorganisatie investeren wij in scholing van onze medewerkers. Samen werken wij vanuit een gezamenlijke visie om voor ieder kind in elke fase de juiste aandacht, activiteiten en begeleiding te geven. Deze kennis houden wij up-to-date. Dat vinden wij belangrijk. Zodat ook jij voldoende hoeramomentjes hebt en jezelf kunt blijven ontwikkelen.