2018-Hoera kindercentra-Dreumes fruit eten

Aanbod Nederweert

Gastouders in Nederweert

Meer weten over de actuele beschikbaarheid van onze gastouders?
Bel gerust met de bemiddelingsmedewerkers of met Servicepunt Hoera, T: 077-358 97 97.


Gastouderopvang Hierzo! Nederweert

2017-10, Hoera gastouderopvang-HierZoWelkom bij mijn Gastouderopvang HierZo! In mijn logo staan de regenboog en de zon centraal. Mijn motto? ‘Ontdek en groei op je eigen manier, straal je eigen kleuren'.

Graag stel ik me aan u voor. Mijn naam is Carola Verdonschot, geboren op 7 september 1982. Samen met mijn man Jeroen en onze drie meiden Madelon (2009), Isolde (2011) en Juliet (2014) en onze hond Mila woon ik in Nederweert. Ik heb de volgende opleidingen afgerond, SPW niveau 4, PABO, vakleerkracht gym primair onderwijs, EHBO- kind. Nog steeds ben ik graag bezig met cursussen, scholing of lezingen op kindgebied.

Een nieuwe interessante uitdaging ga ik graag aan. Vandaar nu ook het ontstaan van mijn eigen gastouderopvang HierZo. Vanuit mijn eerdere werkervaring binnen de kinderopvang en 10 jaar in het basisonderwijs heb ik mogen ontdekken dat ik werken met kinderen fijn vind. Ik hou van hun eerlijke, open blik op de wereld waarin ze opgroeien en hun speelse manier van reageren.

Ik vind het fijn om kinderen een veilige en vertrouwde omgeving te bieden, waarin zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. Daarnaast hou ik ervan om aan de hand van thema's die gedurende het jaar voorbij komen, interessante, creatieve, leerrijke en fantasievolle activiteiten aan te bieden waardoor kinderen de wereld spelenderwijs gaan ontdekken. Ieder vanuit zijn eigen talent, interesse en uitdaging. Werken op maat en inspelen op behoefte is dan ook een aanpak van waaruit ik graag werk en die bij mij past.

Hiernaast bied ik veel ruimte voor het eigen spel want... spelen is leren... Lekker buiten spelen in de achtertuin, in het speeltuintje en dierenparkje naast ons huis. Maar ook een wandelingetje naar het dorp is een ontspannen, gezellige en interessante beleving.

Aan een open, eerlijke maar ook respectvolle manier van communiceren met ouders en collega's hecht ik veel waarde. Met humor, passie, enthousiasme, structuur maar juist ook vanuit spontane inbreng, weet ik kinderen te kunnen boeien en een prettige, veilige sfeer te bieden.

De opvang vindt plaats in ons speelgedeelte, de sinds kort aangebouwde aanbouw. Gastouderopvang HierZo is geopend vanaf 21 augustus 2017 op maandag, dinsdag, donderdag van 7.00 uur tot 18.00 uur. Andere dagen of tijden zijn in overleg bespreekbaar.
Kijkt u voor meer informatie ook eens op
http://m.me/HierZoGastouderopvang.

Ik kijk ernaar uit u en uw kind te ontmoeten,

Met vriendelijke groet,

 

Carola Verdonschot

2017-10, Hoera gastouderopvang-Carola Verdonschot

Wilt u graag meer weten over gastouderopvang HierZo! of zou u graag willen kennismaken? Neem dan contact op met bemiddelingsmedewerkster Maartje Winkelmolen via 06-14282426 of via m.winkelmolen@hoerakindercentra.nl


Gastouderopvang Het Driehoekje, Nederweert

2017-10, Hoera gastouderopvang-Het Driehoekje.jpgGastouderopvang Het Driehoekje is een kleinschalige opvang voor kinderen van 0 tot en met 8 jaar. De naam gastouderopvang Het Driehoekje staat voor de driehoek met verbindingen tussen kind-ouder-gastouder.

De opvang vindt plaats in huiselijke sfeer. In de woonkamer is een speelhoek ingericht. In een aparte, aangrenzende ruimte zijn slaapplekken. Van de gehele benedenverdieping zal tijdens de opvang gebruik gemaakt worden. Er is een ruime tuin met speelmogelijkheden. Tevens zijn er diverse speeltuinen op loopafstand aanwezig.

De persoon achter gastouderopvang Het Driehoekje is Linda Hermans-Smolenaers (1981). Ik woon samen met mijn man Ko en twee kinderen, Sanne (2011) en Cas (2013). Na 15 jaar werkzaam te zijn geweest in de financiële sector, heb ik besloten een carrière switch te maken en een droom achterna te gaan. Vanaf augustus 2017 ben ik werkzaam als gastouder.

U bent altijd welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen en kennis te maken.

Wilt u graag meer weten over gastouderopvang het Driehoekje of zou u graag willen kennismaken? Neem dan contact op met bemiddelingsmedewerkster Maartje Winkelmolen via 06-14282426 of via m.winkelmolen@hoerakindercentra.nl


Gastouderopvang 't Vlinderke, Ospel

Logo t Vlinderke.jpgHallo papa's en mama's

Ben je op zoek naar opvang voor je kindje in de omgeving van Ospel?

Ik ga starten als gastouder voor kindjes van 0 tot 4 jaar.
Mijn opvang heeft een aparte speelruimte, deze is helemaal ingericht voor de kindjes. Hier kunnen ze lekker samen spelen en knutselen. Ook worden er spelletjes gedaan en voorgelezen.
Er is een kindvriendelijke tuin aanwezig zodat de kinderen ook heerlijk buiten kunnen spelen. In deze tuin bevindt zich een glijbaan, speelhuisje en zandbak. Ook zijn er diverse fietsjes en loopauto's aanwezig.

Ik heb 2 kleine hondjes (Malthezer en Shih-tzu) waarmee we 2x per dag gaan wandelen met de bolderkar.
Verder zijn er 2 aparte slaapruimtes, een voor de baby's en een voor de peuters.
Mijn openingstijden zijn maandag t/m donderdag van 06:30 tot 18:30 uur. Andere tijden zijn in overleg mogelijk.

Neem een kijkje op mijn Facebook pagina: gastouderopvang
't Vlinderke.
U kunt natuurlijk ook altijd vrijblijvend contact opnemen of langskomen (op afspraak) voor een kennismaking.

Groetjes, Karin

https://www.facebook.com/Gastouderopvang-t-Vlinderke-116364369165545/

Wilt u graag meer weten over gastouder Karin of zou u graag willen kennismaken? Neem dan contact op met bemiddelingsmedewerkster Maartje Winkelmolen via 06-14282426 of via m.winkelmolen@hoerakindercentra.nl

 

 

 

Gastouder Joyce Bremmers, Nederweert-Ospel

2018-10, GOO 't Hofje-Nederweert.jpg

 

Mijn naam is Joyce Bremmers. Ik ben getrouwd met Ivo en we hebben drie kinderen Stan (2006), Femke (2007) en Niek (2009). We wonen op een heerlijke plek in het buitengebied tussen Nederweert en Ospel. Ik ben begonnen als leerkracht in het basisonderwijs, maar sinds 2010 ben ik werkzaam als gastouder in mijn eigen opvang 't Hofje. Ik ben hiermee gestart in ons eigen huis, maar sinds 2012 werk ik vanuit een speciaal voor de opvang ingerichte ruimte.

Bij 't Hofje staat kleinschaligheid voorop. Kinderen wordt een plek geboden waar ze zich veilig kunnen voelen zodat ze zich kunnen ontwikkelen. Ze leren omgaan met elkaar en worden hierin begeleid. Er wordt veel aandacht besteed  aan de sociale ontwikkeling, zoals contact maken, samen delen, op je beurt wachten, enz.

Ik werk met een vaste dagstructuur. Deze bestaat uit een combinatie van vaste rituelen (samen eten, drinken, verzorgingsmomenten, slapen enz.) en daarnaast uit vrij spel momenten en begeleide activiteiten.

Bijvoorbeeld: knutselen, puzzelen, gezamenlijk (buiten) spelen, samen liedjes zingen en verhalen voorlezen.

Binnen de dagstructuur wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met de behoeften van uw kind, zoals bijvoorbeeld de tijden waarop er geslapen wordt.

Een andere belangrijke peiler van de opvang is het buitenleven. Dit wordt op verschillende manieren vormgegeven. Bv. verzorgen van de dieren, “werken” in een eigen (moes)tuin, op ontdekking buiten, maar ook gewoon lekker spelen met buitenspeelmateriaal of in de zandbak. We gaan ook regelmatig samen op pad met de bakfiets of maken een wandeling in de Peel.

Mocht u op zoek zijn naar opvang voor uw kindje, dan  nodig u van harte uit om eens een kijkje te komen nemen en kennis te maken. We kunnen dan samen kijken wat de mogelijkheden zijn die passen bij uw situatie.

Groetjes en wellicht tot ziens,

Joyce Bremmers

 

 


Gastouderopvang Nini, Nederweert-Eind

Logo gastouderopvang Nini.jpg

"Kinderopvang Nini" is een professionele kleinschalige opvang gelegen in Nederweert–Eind.

Als gastouder stel ik me graag even aan u voor:

Mijn naam is Inez Geelen (1990) en woon samen met mijn vriend en dochter in een kindvriendelijk huis in Nederweert – Eind.

Ik heb verschillende studies gevolgd (SPW, onderwijsassistent, PABO) waarbij ik veel kennis en (werk)ervaring op heb gedaan m.b.t. kinderopvang, basisonderwijs, speciaal onderwijs, maar ook de zorg voor kinderen met een gedrags- en/of ontwikkelingsstoornis of andere lichamelijke/geestelijke beperkingen.

Gedurende mijn opleidingen kreeg ik ook een steeds duidelijker beeld van dat wat ik als gastouder wil bieden.

Bij "kinderopvang Nini" worden dan ook de voordelen van alle werelden met elkaar gecombineerd. Om te beginnen de door de jaren opgebouwde deskundigheid. En de kleinschaligheid, individuele benadering en het vertrouwde gezicht van een gastouderopvang. En tot slot wil ik de kinderen al kennis laten maken met aspecten van het basisonderwijs (werken in thema’s, ontwikkelingsspelletjes/activiteiten, structuur), zodat de overstap in de toekomst vloeiend kan verlopen.

De naam Nini staat dan ook voor: Normen en waarden, Individu, Naaste ontwikkeling en Identiteit. Neem gerust contact op of informeer naar de volledige visie van "kinderopvang Nini".

Wilt u graag meer weten over "kinderopvang Nini" of zou u graag willen kennismaken? Neem dan contact op met bemiddelingsmedewerkster Maartje Winkelmolen via 06-14282426 of via m.winkelmolen@hoerakindercentra.nl


Gastouderopvang Bi-j de bieëstjes, Ospel

Foto Bi-j de bieestjes-geitjes.jpg

Welkom bij gastouderopvang Bi-j de bieëstjes.  Sinds 1 september 2018 is gastouderopvang Bi-j de bieëstjes geopend aan de rand van het dorp Ospel, net in het buitengebied. Hier krijgen de kindjes alle mogelijkheden om spelenderwijs op ontdekking te gaan.

Mijn naam is Mieke Kessels. Ik heb 9 jaar gewerkt in een kinderdagverblijf, maar toen het daar door economische omstandigheden minder goed ging heb ik besloten een andere weg in te slaan. Vervolgens heb ik 3 jaar gewerkt in een bakkerswinkel, maar het bleef toch kriebelen om weer met kinderen te gaan werken. De lach van een kind is de mooiste beloning die je voor je werk kunt krijgen. Toen in mei ons dochtertje geboren werd heb ik dan ook het besluit genomen om als gastouder aan de slag te gaan. Terug naar de kindjes, maar dan in een huiselijke sfeer, waar ik de kindjes alle aandacht en liefde kan schenken en ze mag begeleiden in hun ontwikkeling, allemaal op hun eigen manier en in hun eigen tempo.

Samen spelen in de tipi tent, bouwen met de blokjes, knutselen, liedjes zingen en samen boekjes lezen. Maar vooral ook lekker buiten op ontdekking in de royale tuin. In de zandbak spelen, rennen en fietsen, bij de geitjes, de kippen, de paardjes en de hond, samen groentjes kweken in de moestuin. Volop mogelijkheden om te ontdekken en spelenderwijs heel veel te leren.

Gastouderopvang Bi-j de bieëstjes bied opvang aan kinderen van 0 tot 4jaar en is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 6.00 uur tot 18.00 uur. Andere dagen en tijden zijn in overleg mogelijk.

Mocht u interesse hebben om u kindje Bi-j de bieëstjes te laten komen spelen, of wil u graag meer informatie, neem dan gerust contact op:

Gastouderopvang Bi-j de bieëstjes

Heersel 4 in Ospel

miekekessels@hotmail.com

06-12475205