2018-Hoera kindercentra-Dreumes fruit eten

Gastouders in Weert

Gastouders in Boshoven, Hushoven,
Laar, Leuken, Groenewoud

Meer weten over de actuele beschikbaarheid van onze gastouders?
Bel gerust met de bemiddelingsmedewerkers of met Servicepunt Hoera, T: 077-358 97 97.


Gastouderopvang 't Buitenleven, Hushoven

2017-11, Hoera gastouderopvang-BuitenlevenWie is Miriam?

Mijn naam is Miriam Caris, geboren op 6 juni 1967 in Weert.

Mijn man is Peter, waarmee ik al 25 jaar getrouwd ben. Samen hebben we een dochter Demi en een zoon Roy.

We zijn woonachtig in het buitengebied van Hushoven, waar we volop genieten van het natuurleven. Dit doen we samen met onze huisdieren. We hebben namelijk een hond Spike, een ezel Meiko en nog 2 geitjes genaamd Liesje en Lotje.

We hebben een grote tuin met ruime speelgelegenheid, hierin bevind zich onder andere een grote zandbak, een trampoline, een permanente tafeltennistafel en een groot grasveld met alle benodigdheden om te voetballen, volleyballen en badmintonnen.

Binnen is er een complete speelkamer ingericht waar er naar hartenlust gespeeld en geknutseld kan worden.

Binnen enkele meters van ons huis lopen we al de zandpaden in, die ons tussen de bomen leiden naar akkers en weilanden met verschillende dieren erin. We bevinden ons ook op loopafstand van de paardenmanege en velden met schapen en lama’s.

Nu onze kinderen al groot zijn, is het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging! Daarom heb ik de cursus Helpende Zorg en Welzijn; specialisatie Gastouder gedaan.

Verder heb ik al 30 jaar ervaring als leidster bij scouting Hubovra in Weert. Hier heb ik verschillende groepen geleid tussen de leeftijd van 5 t/m 17 jarigen, waarvoor ik ook de benodigde cursussen heb gevolgd in verschillende leeftijdsgroepen (5-7 / 7-11 / 11-14 / 14-17). Momenteel ben ik binnen scouting nog volop actief in de kampcommissie, het verhuur en het materiaalbeheer.

Mijn hobby’s zijn scouting, zingen in het koor The Streetsingers, lezen, creatief bezig zijn, tuinieren en bloemschikken.

Ik bezit de volgende geldige diploma’s:

  • EHBO Oranje Kruis met aanvulling verbandleer en reanimatie.

  • EHBO Rode Kruis baby’s en kinderen.

Bezoekt u ook mijn website:
http://www.gastouder-buitenleven.nl.

Wilt u graag meer weten over gastouder Miriam of wilt u graag kennismaken? Neemt u dan contact op met bemiddelingsmedewerkster Maartje Winkelmolen,
T: 06-14282426 of via m.winkelmolen@hoerakinderecentra.nl

 

 

Gastouderopvang Stoer & Zo, Leuken


2017-11, Hoera gastouderopvang-Stoer & Zo.jpgGastouderopvang Stoer & Zo

Mijn naam is Henneke, ik ben 53 jaar oud, getrouwd en woon op Leuken. Ik heb twee dochters en ben oma van vier kleinkinderen.
Ik ben gastouder en doe dit met heel veel plezier. Ik vang kinderen op van 2 tot 13 jaar. Ik ben creatief, enthousiast en vind het heerlijk om bezig te zijn. Ik ben een buitenmens en ben dan ook graag buiten met de kinderen. Dan lopen we even naar de dieren, we gaan boodschappen doen, naar de speeltuin of gewoon even een wandeling maken. Ik werk themagericht, ben spontaan, open, straal rust uit maar ben ook energiek.

Ik heb een grote tuin met (beveiligde) trampoline en een groot grasveld om te spelen.
Ik doe vaak spelletjes of we gaan knutselen. Het belangrijkste is dat ik kijk vanuit het kind en naar waar het kind behoefte aan heeft. Heeft een kind even behoefte aan 'rust' dan is dat prima en creëer ik even een rustmomentje.
Mijn hobby's zijn tuinieren, spelletjes, wandelen en haken.

Ik beschik over het certificaat EHBO bij kinderen.

Wilt u de opvang van uw kind in een huiselijke sfeer? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Mijn huis is namelijk knus, gezellig, kleinschalig en voelt echt als 'thuis''.

Wilt u graag meer weten over gastouder Henneke of wilt u graag kennismaken? Neemt u dan contact op met bemiddelingsmedewerkster Maartje Winkelmolen, T: 06-14282426 of via m.winkelmolen@hoerakindercentra.nl.
En volg Stoer & Zo via
https://www.facebook.com/GastouderopvangStoerenZo/

Gastouderopvang 't Koêleköpke

2017-11, Hoera gastouderopvang-'t Koelekopke.jpgHallo,

Ik ben Laura Bukkems en ben momenteel 27 jaar. Ik werk nu 3 jaar als gastouder onder de naam ’t Koêleköpke. Voor dat ik hieraan ben begonnen heb ik bijna 6 jaar voor Kinderopvang
Humanitas gewerkt.

Samen met mijn vriend en ons zoontje wonen we in de wijk Leuken op een hofje met weinig verkeer. Om het hofje heen zijn diverse speeltuinen waar ik met de kinderen naar toe kan gaan om te spelen.

Ik heb een mbo opleiding gevolgd voor onderwijsassistente niveau 4 en mijn diploma behaald. Als gastouder heb ik de cursus EHBO voor kinderen en baby’s succesvol afgerond.

Groetjes!

Wilt u graag meer weten over gastouder Laura of wilt u graag kennismaken? Neemt u dan contact op met bemiddelingsmedewerkster Maartje Winkelmolen, via
06-14282426 of via m.winkelmolen@hoerakinderecentra.nl

Gastouderopvang De Olifantjes, Groenewoud


2017-11, Hoera gastouderopvang-De Olifantjes.jpgGastouderopvang De Olifantjes biedt professionele gastouderopvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Professioneel, flexibel, persoonlijk en huiselijk staan bij De Olifantjes centraal. De Olifantjes biedt kwaliteit door te voldoen aan de eisen die gesteld worden op het gebied van gezondheid, veiligheid, hygiëne en begeleiding van het kind. Ook beschikken wij over de benodigde diploma’s, certificaten en keuringen die in Nederland nodig zijn voor een gastouderopvang. Wij vinden het belangrijk dat de kinderen spelenderwijs kunnen leren en zich dan goed ontwikkelen op hun eigen tempo.

Bij gastouderopvang De Olifantjes geven wij uw kind de persoonlijke aandacht, begeleiding en ontwikkelingsactiviteiten die uw kind nodig heeft. Hierdoor is de opvang bij De Olifantjes een verlenging van de thuissituatie en creëert het een veilig maar vooral ook een vertrouwd tweede thuis waar uw kind zich op zijn of haar gemak voelt en zich lekker kan uitleven, ravotten en spelenderwijs de kleine dingen van het leven leert. Kortom een plaats waar uw kind met plezier opgevangen wordt, zodat u als ouder/verzorger met een gerust gevoel uw kind achterlaat.

Wilt u graag meer weten over gastouder Sheila Janssen of wilt u graag kennismaken? Neemt u dan contact op met bemiddelingsmedewerkster Maartje Winkelmolen, T: 06-14282426 of via m.winkelmolen@hoerakindercentra.nl.

Gastouderopvang Calimero


2018-02, Gastouderopvang CalimeroMijn naam is Renate Berben, 27 jaar, en woon samen met mijn man Paul en zijn zoontje in de kindvriendelijke wijk Leuken/Vrouwenhof. In 2010 heb ik mijn diploma sociaal pedagogisch medewerker niveau 4 behaald. Hierna heb ik met veel plezier mogen werken in de kinderopvang, de woonbegeleiding, en taxi gereden voor kinderen die naar het speciaal onderwijs gingen.

Nu ben ik de trotse eigenaresse van “Gastouderopvang Calimero”.
“Gastouderopvang Calimero” is een kleinschalige opvang aan huis. Hier wordt in een huiselijke sfeer opvang geboden aan kinderen van 0 tot en met 12 jaar. 

 

 

“Calimero” is gevestigd in de wijk Leuken/Vrouwenhof, op een rustig hofje, omringd door veel speeltuintjes en groenvoorzieningen. Dit is een fijne, veilige en rustige plek voor veel speel- en wandel plezier. Onze twee hondjes zullen tijdens het wandelen graag mee willen.

De kinderen zullen spelenderwijs nieuwe dingen ontdekken waarbij veiligheid en geborgenheid centraal staan.  Zowel tijdens het binnen- als buitenspelen zal hierbij rekening gehouden worden met de ontwikkeling van uw kind. 

Thema’s zoals seizoenen, feestdagen en verjaardagen zullen op een leerzame, kindvriendelijke manier onder de aandacht gebracht worden.

Naast het gezellig samen spelen, zal er ook veel individuele aandacht zijn voor uw kind.

Hopelijk tot ziens bij “Gastouderopvang Calimero”!

Liefs, Renate

E: info@calimeroweert.nl

T: +31651796400


Gastouderopvang De Gelukkige aardbei

2018-02, Gastouderopvang De Gelukkige Aardbei.jpgMijn naam is Brenda van Lierop en ik ben een gezellige, creatieve, spontane, enthousiaste gastouder in Weert (Laar). Ik ben al 6 jaar actief als gastouder.

Ik ben getrouwd en heb 2 geweldige kids; Toke en Maan.

Bij mij is het altijd feest! Gezelligheid, knutselen, spelletjes maar ook buitenspelen en erop uit met de kids zijn dagelijkse bezigheden.

Ik bied opvang voor kinderen van 0-13 jaar. Heb je BSO nodig en zit je kind op IKC Laar? Geen probleem! Ik haal ze gewoon op van school. Ik ben geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
Flexibele opvang is mogelijk in overleg.

We hebben de garage omgebouwd tot opvangruimte wat de kids de ruimte geeft om te spelen. De opvangruimte is evengoed heel huiselijk, gezellig en knus ingericht. Ik heb een tuin waar we veel zitten en waar in de zomer een doek gespannen wordt zodat we ook met hele warme dagen buiten kunnen zijn.

Ik ben muzikaal en in mijn vrije tijd sta ik graag op het podium met mijn toneelgroep en met de bonte avond.

Wil je graag meer weten over mij of zou je graag willen kennismaken? Neem dan contact op met bemiddelingsmedewerkster Maartje Winkelmolen:
T: 06-14282426
E: m.winkelmolen@hoerakindercentra.nl


Gastouder aan huis, Shirley Wijnen

Hallo,

Ik ben Shirley Wijnen en ben 27 jaar oud. In 2015 heb ik mijn opleiding pedagogisch medewerker niveau-4 afgerond en ben ik in de kinderopvang gaan werken.
Twee jaar geleden heb ik ervoor gekozen om als zelfstandig ondernemer verder te gaan in de gastouderopvang. Momenteel werk ik in een gezin voor 4 dagen en ben nog op zoek naar een paar uurtjes extra. Op dit moment ben ik iedere maandag beschikbaar tot 14:00 uur en op woensdag de hele dag.
Flexibele avond en weekend uren kunnen eventueel in overleg.

Ik houd van gezelligheid, knutselen, koken, bakken, spelletjes doen, dingen ondernemen met de kinderen en nog veel meer.
Licht huishoudelijk werk is ook helemaal geen probleem, maar natuurlijk gaat eerst de aandacht naar de kindjes toe.

Verder ben ik echt een buitenmens en houd van dieren. Zelf heb ik twee katten en rijd ik paard.
Ik beschik over eigen vervoer en ben in het bezit van kinder-EHBO.

Hopelijk tot snel,

Liefs Shirley Wijnen

2018-06, GOO Duimelotje
Op zoek naar een ervaren en enthousiaste gastouder?

Ik ben Nicole en woon samen met mijn dochtertje (2014)

in Weert op Vrakker-West (Boshoven).

Gastouderopvang Duimelotje is een professionele kleinschalige opvang voor kinderen van 0-4 jaar. Sinds 2009 geniet ik van mijn werk als gastouder. Voor die tijd heb ik 10 jaar in de kinderopvang gewerkt.

Ik beschik over een apart ingerichte opvangruimte en een kindvriendelijke tuin waar de kindjes fijn kunnen spelen.

Ik ben beschikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 7.00u tot 19.00u.

Heb je interesse? Kom vrijblijvend kennismaken!

T: 06-12876260
E: Nicolelempens76@gmail.com
https://www.facebook.com/kinderopvangduimelotje

Of neem contact op met bemiddelingsmedewerkster Maartje Winkelmolen via 06-14282426 of via m.winkelmolen@hoerakindercentra.nl