2018-Hoera kindercentra-Baby slapen bij PM

Onze bemiddelingsmedewerkers

Maak kennis met Elke Janssen,
Maartje Winkelmolen en Marian Huys

2018-08, Elke JanssenElke Janssen


Werkgebied: Leudal, Peel en Maas
06-17500587
e.janssen@hoerakindercentra.nl

Mijn naam is Elke Janssen.
Ik woon samen met mijn partner en met mijn kinderen, Evie (2003) en Cas (2005), in Roermond.

Voorheen heb ik 10 jaar in de kinderopvang gewerkt in diverse functies. Ook heb ik al 3 jaar ervaring met het werken in de gastouderopvang.

In maart 2015 ben ik met veel plezier en enthousiasme begonnen als bemiddelingsmedewerkster bij Hoera gastouderopvang.

In de gemeentes Leudal en Peel en Maas ben ik voortaan de vaste bemiddelingsmedewerker; dus heb je een vraag in een van deze gemeentes dan kun je altijd contact met mij opnemen.

Groetjes, Elke Janssen

2017-11, Hoera gastouderopvang-MaartjeWinkelmolen.jpgMaartje Winkelmolen


Werkgebied: Weert, Nederweert
06-14282426
m.winkelmolen@hoerakindercentra.nl

Mijn naam is Maartje Winkelmolen. Samen met mijn dochtertje Isa (2013) woon ik in Weert. Ik heb in 2008 de opleiding SPH afgerond, hierna heb ik 2 jaar in de gehandicaptenzorg gewerkt en daarna bijna 9 jaar in de psychiatrie.

Op 2 oktober ben ik met heel veel plezier begonnen als bemiddelingsmedewerker gastouderopvang en als pedagogisch medewerker BSO. De combinatie hiervan is erg leuk!
Mijn werkgebied is Weert en Nederweert. Mocht je meer willen weten over gastouder zijn bij Hoera, of ben je op zoek naar een gastouder, dan kun je altijd rechtstreeks contact met mij opnemen via bovenstaande gegevens.

2017-11, Hoera gastouderopvang-Marian Huys.jpg

Marian Huys


Werkgebied: Peel en Maas
06-49935673
m.huys@hoerakindercentra.nl

Mijn naam is Marian Huys. Ik ben woonachtig in Helden met mijn partner en onze hond. Ik ben moeder van twee kinderen en hun partners én trotse Omi van vier kleinzoons. Voor Hoera Gastouderopvang Peel en Maas zorg ik voor de bemiddeling en de begeleiding van ouders en gastouders.

Goede service vind ik heel belangrijk. Van het matchen van ouders en gastouders tot het jaarlijks checken van de opvanglocatie of het zorgen voor continue scholing van onze gastouders, in alles staat kwaliteit voorop.
Mocht je meer willen weten over gastouder zijn bij Hoera, of ben je op zoek naar een gastouder, dan kun je altijd rechtstreeks contact met mij opnemen via bovenstaande gegevens.