Hoera_Website_banner_2000x450_02

Over Hoera

Werken bij Hoera: jouw hoeramomentje?

Hoera kindercentra biedt dagopvang (0-4 jaar), peuterprogramma (2-4 jaar), buitenschoolse opvang (4-13 jaar) en gastouderopvang (0-13 jaar), in de gemeenten Leudal, Peel en Maas, Nederweert en Weert. We willen dat kinderen zich bij Hoera veilig, prettig en vertrouwd kunnen voelen. Dat is voor ons een echt hoeramomentje. Deze basis geeft kinderen namelijk de ruimte om op onderzoek uit te gaan, te ontdekken en spelenderwijs te leren. Binnen Hoera streven we ernaar om voor ieder kind passende opvang te bieden. Elk kind is uniek en willen we de kans geven zich optimaal te ontwikkelen. We doen dat allereerst samen met ouders, maar ook bewust met onderwijs, verenigingen en welzijn. We streven naar (integrale) kindcentra waar kinderen van nul tot dertien jaar met elkaar spelen, leren en zich ontwikkelen. Waar wordt gewerkt vanuit een gezamenlijke visie en waar kinderen terecht kunnen voor een zo breed mogelijk pakket aan activiteiten op het gebied van educatie, opvang, welzijn en ontwikkeling. Zodat ook kinderen die extra zorg of aandacht nodig hebben, zo veel mogelijk in de eigen omgeving kunnen opgroeien. 

Baby op arm.jpg

“Elk kind is uniek en willen we de kans geven zich optimaal te ontwikkelen.„

Diversiteit
We omarmen diversiteit: verschillen kunnen ons verrijken. Door gebruik te maken van ieders eigenheid en kwaliteiten kunnen we méér. 

 

Sociaal betrokken
We staan midden in de gemeenschap en hebben oog voor wat er om ons heen gebeurt. We zoeken de samenwerking op en maken ons sterk voor de leefbaarheid in onze omgeving. 

Gezond
We willen kinderen gezond laten opgroeien en een bijdrage leveren aan een gezonde omgeving. Dat begint bij zorg en aandacht voor jezelf, je collega's en je locatie én met een gezonde organisatie. 

Professioneel 
We doen ons werk vakbekwaam, betrokken en vanuit visie.