2018-Hoera kindercentra-Baby tijgeren

Gastouders in
Peel en Maas

Gastouders in Panningen
Helden, Maasbree, Grashoek, Kessel, Neer

Meer weten over de actuele beschikbaarheid van onze gastouders?
Bel gerust met de bemiddelingsmedewerkers of met Servicepunt Hoera, T: 077-358 97 97.


Gastouderopvang Kim der opvang, Panningen

Flexibele, professionele, 24 uurs gastouderopvang in Panningen. 7 Dagen per week geopend voor kinderen van 0 t/m 12 jaar.

Mijn naam is Kim Joosten (1986) en ik woon samen met mijn man Rik (1985) en ons zoontje Joah (2014) Tevens hebben wij een klein hondje genaamd Djobey (verhaart niet maar moet uitgeborsteld worden). Ik ben in het bezit van het diploma HBO pedagogiek (en een certificaat EHBO voor kinderen) en heb enkele jaren gewerkt in de praktische thuisondersteuning waar ik in gezinnen gewerkt heb met kinderen met een ontwikkelingsachterstand en/of gedragsproblemen.

Ik vind het belangrijk om kinderen de ruimte te geven om zich op hun eigen wijze en tempo te ontwikkelen. Uiteraard zal ik hiervoor actief mijn kennis en ervaring inzetten en uw kind hierin op een positieve wijze stimuleren op verschillende ontwikkelingsgebieden.

Ik werk niet met een gekocht VVE programma maar vind het leuk om zelf mijn activiteiten samen te stellen. Dit gebeurt aan de hand van verschillende thema’s, seizoenen en feestdagen maar er kan ook aangesloten bij wat er bij de opvangkinderen leeft op een bepaald moment.

Naar mijn mening is een 'klik' met zowel het kind als de ouder(s) een voorwaarde voor het starten met de opvang. Ik vind het belangrijk dat kindjes de tijd krijgen om te wennen en plan hiervoor graag meerdere wen-momenten.

Zoekt u een betrouwbare, professionele en lieve gastouder voor u kind(jes)? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Neem gerust contact met me op voor meer informatie of om kennis te maken of neem een kijkje op mijn website.

Vriendelijke groet, Kim Joosten

Contactgegevens:

0644567031

Gastouderopvang Het kleine huis, Helden

Mag ik me even voorstellen, ik ben Francis Beeker – Lijssen. Ik ben gediplomeerd verzorgende, en samen met mijn man Marc, kinderen Mikey, Geordi en Kylie en onze (super sociale) hond Buddy, woon ik in Helden (Dörp). In 2005 heeft mijn jongste zoon de diagnose Asperger gekregen (een aan autisme verwante stoornis). Sindsdien ben ik me gaan verdiepen in de begeleiding van kinderen/jongeren met autisme en hoe hen het beste te bereiken.

Dit vraagt heel wat aanpassingen en flexibiliteit van de omgeving. Na 15 jaar hier zeer intensief mee omgegaan te zijn mag ik me ervaringsdeskundige noemen op dat gebied. Eind 2015 verlieten 2 van de drie kinderen het ouderlijk nest om op kamers te gaan wonen. Het zorgen voor de kids viel grotendeels weg en ik miste de gezellige drukte in huis. Een gediplomeerd verzorgende, met een groot hart voor kinderen en jarenlange ervaring met autisme…

De logische stap naar gastouder werd gemaakt!

Achter in onze tuin hebben we een soort aanleunwoning gebouwd. Toen de keus gemaakt was om gastouder te worden, zijn we dit ‘kleine huis’ helemaal gaan ombouwen tot een volwaardig, gezellig en veilig kinderopvanghuis. Ik heb een globale dagindeling zodat de kinderen wat houvast hebben, maar als de situatie het toelaat speel ik graag in op wat de kinderen op dat moment fijn vinden om te doen. Iedere dag is anders en ik geniet steeds opnieuw van de vrolijkheid, het enthousiasme en ‘het leven in de brouwerij’.

Voor mij is vertrouwen de basis tussen gastouder en vraagouders. Je moet erop kunnen vertrouwen dat je kind veilig en in goede handen is, dan kun je ook met een gerust hart even weg gaan. Je kind moet zich als het ware ‘thuis’ kunnen voelen. Ben je benieuwd of opvang bij ‘Het Kleine Huis’ iets is voor jouw kind? Nieuwsgierig geworden naar hoe ons ‘Kleine Huis’ eruit ziet? Bel of mail gerust; wie weet zien we elkaar binnenkort?

Groetjes Francis

077 3077198
gastouderopvanghetkleinehuis@gmail.com

Gastouderopvang de Bengelkes, Helden

2017-11, Hoera gastouderopvang-de Bengelkes.pngMijn naam is Kelly Reijnen geboren 2-2-1993, en woon sinds mei 2015 in Helden. Daar woon ik samen met mijn vriend Dennis en onze lieve vrolijke hond Gielke.

In 2013 ben ik afgestudeerd als pedagogisch medewerkster niveau 4 en heb de nodige werkervaring opgedaan in de kinderopvang.

Ik heb altijd al geweten dat ik iets met kinderen wilde gaan doen omdat ik daar veel plezier en voldoening in vind. Rust, ritme en regelmaat vind ik het belangrijkste wat je een kind moet kunnen bieden. Verder vind ik het belangrijk dat kinderen iets kunnen vertellen als ze thuis komen.
 

Dat ze een leuke dag gehad hebben, omdat ze bijvoorbeeld naar buiten zijn geweest, hebben gedanst, of een andere activiteit hebben gedaan. 
Qua activiteiten houd ik erg van knutselen, bakken, liedjes zingen en buiten spelen. En natuurlijk vind ik het belangrijk dat je met de kinderen kunt lachen, dat de kinderen zich op hun gemak voelen en het gevoel hebben van vertrouwen.

Wat maakt mij een goede gastouder? Ik ben jong, meelevend, energiek en zorgzaam.

Wil je graag meer weten over gastouderopvang De Bengelkes of zou je graag willen kennismaken? Neem dan gerust contact met me op voor meer informatie!

Hopelijk tot gauw, groetjes Kelly

0629339269

kelly_reynen@hotmail.com

https://www.facebook.com/debengelkes/

Gastouder Fia Opstals, Helden

Ik ben Fia Opstals-Broeders en woon samen met mijn man Guus en zoontje Sep aan de Molenstraat te Helden. Om mijn passie voor werken met kinderen te realiseren, opent begin 2017 Gastouder Het Ravotje haar deuren.

Gastouder Het Ravotje is een kleinschalige opvang voor kinderen van 0 t/m 4 jaar. De opvanglocatie ligt centraal in het centrum van Helden en op loopafstand van verschillende speeltuintjes. Flexibele opvang is mogelijk, uw voorkeuren qua opvangtijden zijn altijd bespreekbaar. Ook buitenschoolse opvang is een optie. Schoolgaande kinderen aan de Fontein of de Liaan kunnen daar opgehaald worden.

Bij Gastouder Het Ravotje staan ontdekken, spelen en leren centraal. Ik vind het belangrijk dat kinderen (onder begeleiding) de vrijheid krijgen om de wereld te ontdekken in een veilige en schone omgeving. Van elk bezoek maken we een feestje!

Als vanzelfsprekend is het van belang dat u als ouder(s) vertrouwen heeft in diegene die op uw kind past. Daarom vind ik het belangrijk om goed contact met u op te bouwen en zullen we ook regelmatig evalueren hoe het gaat. Uiteraard kan er met speciale wensen rekening gehouden worden.

Voor meer informatie verwijs ik u graag naar mijn website of neem gerust contact met mij op.

Molenstraat 58
5988ER Helden

06 1026 7235

www.gastouderhetravotje.jimdo.com
www.facebook.com/gastouderhetravotje

Gastouderopvang TOEF, Neer

Mijn naam is Margriet Keunen en woon sinds juni 2015 in Neer. Daar woon ik samen met mijn man en onze volwassen dochter en onze 2 super lieve blonde labradors, Lempi en Jaana. Mijn hobby's zijn wandelen met de honden, knutselen, klussen, handwerken, koken en bakken.

Ik heb een diploma van KV/JV,(Kinder en jeugd verzorging) en ben Z verpleegkundige. Voordat ik in 2007 in de kinderopvang terecht ben gekomen heb ik 24 jaar op Savelberg in Koningslust gewerkt met mensen met een verstandelijke beperking.

Op dinsdag, woensdag en vrijdag werk ik op de buitenschoolseopvang, op een grote locatie. Het werk vind ik hartstikke leuk.

Nou we in Neer wonen hebben we buiten een leuke ruime tuin en binnen een grote leefkeuken. Het lijkt me heel leuk om enkele dagen aan huis BSO kinderen op te vangen. Daarom ben ik in september 2016 begonnen met gastouderopvang TOEF. Ik wil graag met de kinderen terug naar de basis. Veel naar buiten, in de tuin of uitstapjes naar bijvoorbeeld het bos. Met gevonden dingen iets maken of iets koken of bakken met dingetjes uit de eigen tuin. Gewoon lekker meedraaien in het gezin! We hebben een paar kippetjes, en proberen een eenvoudig eigen moestuintje aan te leggen. Daar kunnen de kinderen dan ook lekker mee op ontdekking!

Voor kinderen vind ik het belangrijk dat ze lekker in hun vel zitten, dat er aandacht voor ze is en dat ieder kind zich zelf mag zijn. Kinderen ruimte geven om te ontdekken en zelf te ervaren. Daarbij mogen ze fouten maken in een veilige omgeving, zodat er iemand is om ze op te vangen. Alles met een spontane opvang waar veel mogelijk is, maar ook duidelijke grenzen aangegeven worden. Bij mij kunnen kinderen vies worden, daar kunt u als ouder al rekening mee houden qua kledingkeuze. Denk aan regenlaarzen en een oud joggingpak. Lekker spetteren in regenplassen of kliederen met modder zal bij mij geen uitzondering zijn!

Ook het contact met u als ouder vind ik belangrijk, u laat uw belangrijkste bezit bij mij achter en dat moet voor u als ouder 100% goed voelen!

Mocht u gebruik willen maken van mijn opvang dan kan dat op maandag en donderdag en eventueel op dinsdag. Ik bied ook avond- en weekendopvang aan, dit kan dan ook voor eventuele jongere broertjes of zusjes. Indien gewenst kunnen kinderen ook 'savonds mee eten. Tijdens vakanties of studiedagen kunnen kinderen een dagdeel of een hele dag terecht.

Heb ik, na het lezen van dit stukje, uw interesse gewekt of wilt u een keertje komen kijken? Dan kan dat natuurlijk! Stuur me een mailtje dan kunnen we iets afspreken. Mijn mailadres is margrietkeunen@gmail.com.

Volg ons op Facebook of bezoek onze website.

Hopelijk tot gauw, groetjes Margriet

Gastouderopvang 't Kerkstroatje, Panningen

 

Hoera gastouderopvang-'t Kerkstroatje
Ik ben Dominique Nijssen geboren 23-1-1983 in Beringe. Ik ben getrouwd met Mike sinds 2009, samen hebben we een zoontje Cody. We hebben een heel lief hondje Caya en in de dierenren verblijven onze konijntjes en cavia`s.

Is ben spontaan, geduldig, liefdevol en zorgzaam voor kinderen. Ik ben consequent en ik vind goede waarde en normen en respect voor andere mensen erg belangrijk. Ik werk graag gestructureerd en ik hou van een schoon en een opgeruimd huis. Ik ben creatief en ik vind het erg leuk om activiteiten te doen met de kinderen. Ze zeggen vaker dat ik een bezig bijtje ben en dat ik nooit stil zit. Ik ben graag buiten en geniet van de natuur ook ben ik een echte dierenvriend en ik knuffel en verzorg onze dieren graag.

Gastouderopvang `t Kerkstroatje heeft net haar deuren geopend (mei 2017). Een grote droom die eindelijk in vervulling gaat. Ik heb heel wat jaartjes ervaring in de kinderopvang (alle leeftijden 0 t/m 12). Daarnaast heb ik ook gewerkt als woonbegeleider en ambulant begeleider (doelgroep: kinderen met autisme, ADHD, ontwikkelingsachterstand, gedragsproblemen, hechtingsproblematieken).

Aandacht, rust, regelmaat en hygiëne staan bij mij voorop.

Kinderen moeten de kans krijgen om te kunnen ontwikkelen in eigen tempo. Een vertrouwde en veilige omgeving is hierin erg belangrijk. Daarom zal ik alle kinderen altijd goed in het oog houden en hun ontwikkeling volgen.

Een kind moet zich veilig en geborgen voelen.

Gastouderopvang `t Kerkstroatje heeft als motto;

Een kind moet kind kunnen zijn!

Gastouderopvang `t Kerkstroatje bied opvang voor:

Halve dagen, hele dagen, voor- en naschoolse opvang, flexibele opvang.
Op de volgende dagen:

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Van 7:00 uur tot 18:00 uur.

Andere tijden/opvang dagen zijn bespreekbaar, vraag naar de mogelijkheden.

Ik vind het erg leuk om creatief bezig te zijn vooral samen met kinderen bijv: knutselen, leuke spelletjes doen, liedjes zingen en dansen, speurtochten, beweegspelletjes, verhaaltjes vertellen, muziek maken en poppenkast.

Ik probeer iedere dag met de kinderen naar buiten te gaan, of een wandeling te maken. In het voorjaar en in de zomer staat de groentetuin ook nog op de planning. In de vakanties misschien eens een uitstapje naar de speeltuin of kinderboerderij.

Ik werk met thema`s. Ieder seizoen staat er een leuk thema met aansluitende activiteiten op het programma. Ik pas de activiteiten aan de leeftijden van de aanwezige kinderen aan. Zo kunnen alle kinderen, zelfs baby`s, meedoen aan de thema`s.

Zo organiseer ik voor de allerkleinsten leuke activiteiten zoals; snoezelen of babymassage.

Gastouderopvang `t Kerkstroatje ligt aan het centrum van Panningen, op 5 minuten loopafstand van Basisschool de Groenling. De supermarkt ligt voor de deur. De locatie beschikt over een aparte opvangruimte (garage verbouwd tot knus kinderdagverblijf). In deze ruimte zit een keukenblok, wc slaapkamer, eethoek en een box. Er is een uitgebreid speelgoedaanbod zoals; poppenhoek/keukentje, bouwhoek, veel spelletjes, knutselmaterialen, houten trein, garage met auto`s enz. Voor de allerkleinsten is er gericht  baby en dreumes speelgoed.

Verder heeft de locatie een grote tuin met klimrek, schommel, wip, wip-kip, zandbak, water/zand tafel, trampoline, fietsjes, step, voetbal goaltjes, buiten box voor de allerkleinsten. Een dierenren met konijntjes en cavia`s en een moestuintje.

In de zomer is er een klein zwembadje en heerlijke sproeiers.

Wil je graag meer weten over gastouderopvang `t Kerkstroatje of zou je graag willen kennismaken? Neem dan contact op met bemiddelingsmedewerkster Elke Janssen via 06-17500587 of e.janssen@hoerakindercentra.nl

 


Gastouder Linda Dings, Panningen

Hallo, ik ben Linda Dings (1982) en ik woon samen met mijn vriend Rob en onze zoon Lucas (2011) in Panningen. Ik bied opvang aan kinderen van 0 - 12 jaar, van maandag t/m donderdag, de tijden zijn bespreekbaar. Flexibele uren zijn mogelijk en ook buitenschoolse opvang is mogelijk voor kinderen die naar Nieuweschool gaan.  Ik heb een diploma HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening en ben in het bezit van een certificaat EHBO voor kinderen. Ik heb verschillende jaren ervaring in de kinderopvang, zowel de reguliere kinderopvang als ook bij gezinnen aan huis. Daarnaast heb ik gewerkt in de gehandicaptenzorg met kinderen met verstandelijke en/ of lichamelijke beperkingen en gedragsproblemen.

Ik vind het erg belangrijk om kinderen de ruimte te geven om zich in hun eigen tempo en op hun eigen manier te ontwikkelen en probeer hen hierin te helpen. Ik vind het echter ook belangrijk dat kinderen veel dingen zelf kunnen ervaren en proberen. Daarnaast vind ik het belangrijk om kinderen regelmaat te bieden. Ik werk met een bepaald dagritme, waarin enkele vaste momentjes zitten, maar ben daarnaast heel flexibel en ga mee met wat de kinderen op dat moment nodig hebben of willen.

Naar mijn mening is het belangrijk dat ouders vertrouwen hebben in de opvang van hun kinderen. Kinderen moeten zich veilig en vertrouwd voelen bij de opvang en ouders moeten hun kinderen met een gerust hart achter kunnen laten bij mij!

Heeft u interesse gekregen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met me op om met elkaar in gesprek te gaan over de opvang van uw kind(eren).

Tel: 0610673365

Mail: lindtje@hotmail.com


Gastouder Beej Karin, Maasbree

2017-10, Hoera gastouderopvang-Karin Janssen.jpgIk ben Karin Janssen (1980) en woon samen met mijn vriend Bas (1978) en onze 2 dochters Sterre (2009) en Linn (2012) in Maasbree.

Nadat ik 12 jaar in Belfeld op het kinderdagverblijf heb gewerkt, vond ik het een leuke uitdaging om kinderen in mijn eigen huis te gaan opvangen. Ik ben in 2015 gestart met gastouderopvang Beej Karin.

Ik vind het belangrijk dat de kinderen in een huiselijke sfeer opgevangen worden, waar ze zich veilig en vertrouwd voelen. We ‘Leven’ met zijn allen in een groot gezin.

Na mijn jaren lange ervaring in de kinderopvang en de vele opleidingen en cursussen heb ik genoeg ervaring om kinderen te helpen stimuleren bij hun ontwikkeling.

Mochten jullie een kijkje willen komen nemen of hebben jullie nog vragen dan neem gerust contact op.

Groetjes Karin.


 

Wil je graag meer weten over gastouder Karin of zou je graag willen kennismaken? Neem dan contact op met bemiddelingsmedewerkster Marian Huys via 06-49935673 of m.huys@hoerakindercentra.nl


Gastouder Rosalie, Grashoek

Rosalie is een lieve, creatieve, gezellige, eerlijke, geduldige gastouder in Grashoek. Rosalie is al 4 jaar actief als gastouder en werkt onder het motto Ieder kind is uniek!

Bij gastouder Rosalie  kun je gebruik maken van opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar.
Op de volgende dagen: maandag t/m vrijdag, van 8.00 tot 17.30 uur. Flexibele opvang is wel mogelijk in overleg.

Rosalie  vindt het leuk om met de kinderen lekker creatief bezig te zijn zoals kleuren, knutselen, puzzelen en kleien, bij mooi weer wandelen en naar het speeltuintje in het dorp.
We proberen van elke dag een fijne dag van te maken!

Verder heeft Rosalie ook een speeltuin om de hoek, op loopafstand van basisschool, eigen kinderen in de leeftijd van 7 (Jongen) en 8 jaar (meisje) oud, een trampoline.

Wil je graag meer weten over gastouder Rosalie of zou je graag willen kennismaken? Neem dan contact op met bemiddelingsmedewerkster Marian Huys via 06-49935673 of m.huys@hoerakindercentra.nl


Gastouderopvang de Kevertjes, Kessel

2017-10, Hoera gastouderopvang-Kim JansenKim  is een lieve, enthousiaste, creatieve en zorgzame gastouder in Kessel. De naam van de gastouderopvang van Kim is Gastouderopvang de Kevertjes.
Kim is al 5 jaar actief als gastouder en werkt onder het motto: Niks maakt vrolijker dan lachende kindjes.

Bij gastouder Kim kun je gebruik maken van opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Op de volgende dagen: maandag tot vrijdag en weekenden in overleg.

24 uurs opvang/ Flexibele/avond/weekend  opvang is wel mogelijk bij Kim.

Kim vindt het leuk om met de kinderen buiten te spelen, te knutselen en te bakken.

Verder heeft Kim ook een speeltuin om de hoek, op loopafstand van basisschool de Merwijck in Kessel, 1 dochter van 1,5 jaar.

Wil je graag meer weten over gastouder naam of zou je graag willen kennismaken? Neem dan contact op met bemiddelingsmedewerkster Marian Huys via 06-49935673 of m.huys@hoerakindercentra.nl

Gastouderopvang 't Ballonnetje, Maasbree

Mijn naam is Marion Pauëlsen (1959), sinds 20 jaar werk ik met heel veel plezier als gastouder. Tot eind 2017 in Weert en per 1 januari 2018 ben ik gestart in Maasbree. (vlakbij Baarlo)

De locatie is landelijk gelegen en heeft een zeer ruime tuin met verschillende dieren zoals ganzen en eendjes. En natuurlijk is er een leuke speelkamer en zijn er twee fijne slaapkamers speciaal ingericht voor de kinderen. We knutselen, dansen, zingen, doen spelletjes of spelen buiten in de grote tuin.

Uw kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar vang ik met liefde op. De tijden voor opvang zijn van maandag t/m donderdag tussen 7.00 uur en 18.00 uur.

U kunt mij in het Landelijk Register Kinderopvang vinden onder nummer 222314540.

U kunt mij altijd vragen voor meer informatie of eens komen kijken voor een impressie. Graag tot ziens!

Groetjes Marion Pauëlsen,

’t BALLONNETJE in Maasbree.

Wil je graag meer weten over gastouder Marion of zou je graag willen kennismaken? Neem dan contact op met bemiddelingsmedewerkster Marian Huys via 06-49935673 of m.huys@hoerakindercentra.nl

 

Buitenschoolse gastouderopvang Bij Im, Helden


Logo Bij Im.png

Hoi!

Even voorstellen: ik ben Imke Seelen, getrouwd met Richard en moeder van Teun (2006) en Jans (2008).

Een creatieve "bezige bij" die van knutselen, koken/bakken, volleyballen en wandelen houdt.

Sinds mei 2017 wonen wij op het Rochusplein in Helden. Een heerlijke plek om te wonen met een ruime tuin, de bossen "om de hoek" en 't centrum met winkels en scholen op loopafstand.

Een ideale uitvalsbasis om een wens in vervulling te laten gaan: kleinschalige buitenschoolse gastouderopvang voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar.

Mijn uitgangspunten voor de opvang zijn: buitengewoon bijzonder.

Buitengewoon. Gewoon buiten. Veel buiten spelen dus.

In de tuin: balspellen op 't gras, de kippen verzorgen of wat lekkers oogsten uit de moestuin en van de fruitbomen.

Of naar het bos om te ontdekken wat de natuur tijdens de verschillende seizoenen te bieden heeft. Bijvoorbeeld: kikkerdril vangen en uit laten komen, herfst-spulletjes rapen of sporen zoeken in de sneeuw.

Maar natuurlijk ook gezellig binnen samen een spelletje doen, bouwen met  Lego en  Kapla of gewoon effe bijkomen na school.

Bijzonder. Ieder kind is bijzonder, uniek en eigen.

Die eigenheid vormt mijn benadering van het kind.

Ik vind het belangrijk om een vertouwde omgeving te creëren waarin kinderen zich veilig en vrij voelen. Vrij om zichzelf te kunnen en mogen zijn en vertrouwen te hebben in eigen denken en handelen.

Vanuit die vertrouwensbasis en door het kind de ruimte te geven, kan een kind op ontdekking en zal het zich verder ontwikkelen.

Ik heb ruim 12 jaar werkervaring als verpleegkundige in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking en alweer 11 jaar als pedagogisch medewerker bij Hoera.

Met die ervaring in mijn "rugzak" wil ik vorm geven aan een brede, professionele basis voor gastouderopvang.

Interesse?

Neem gerust contact met me op om een kijkje te komen nemen.

Tel.: 06-47698919

E-mail: i.seelen71@gmail.com

https://www.facebook.com/gastouderopvangbijim

Groetjes Imke.