Hoera kindercentra

Onze bemiddelingsmedewerkers

Maak kennis met Elke Janssen
en Hanneke Geurts

Elke Janssen

Werkgebied: Leudal, Peel en Maas
06-17500587


Mijn naam is Elke Janssen.
Ik woon samen met mijn partner en met mijn kinderen, Evie (2003) en Cas (2005), in Roermond.

Voorheen heb ik 10 jaar in de kinderopvang gewerkt in diverse functies. Ook heb ik al 3 jaar ervaring met het werken in de gastouderopvang.

In maart 2015 ben ik met veel plezier en enthousiasme begonnen als bemiddelingsmedewerkster bij Hoera gastouderopvang.

In de gemeentes Leudal en Peel en Maas ben ik voortaan de vaste bemiddelingsmedewerker; dus heb je een vraag in een van deze gemeentes dan kun je altijd contact met mij opnemen.

Groetjes, Elke Janssen

Hanneke Geurts

Werkgebied: Venlo, Peel en Maas
06-31957113


Mijn naam is Hanneke Geurts. Sinds de zomer van 2013 woon ik in hartje Venlo met mijn vriend Randy. Daarvoor heb ik altijd in Baarlo gewoond.

Ik werk nu 3 jaar bij Hoera kindercentra en ben vanaf maart 2015 met veel enthousiasme gestart als bemiddelingsmede-werkster voor ons eigen nieuwe gastouderbureau. Ik ben afgestudeerd aan de PABO en heb anderhalf jaar op diverse basisscholen vervangen. Daarna ben ik bij Hoera aan de slag gegaan in verschillende functies. Op dit moment ben ik bemiddelingsmedewerker bij het gastouderbureau, en werk ik ook op de BSO van Panningen. Het is erg leuk om een combinatie te maken tussen gastouderopvang en een kinderdagverblijf!

Mocht je meer willen weten over gastouder zijn bij Hoera, of ben je op zoek naar een gastouder, dan kun je altijd rechtstreeks contact met mij opnemen.

Misschien tot snel!
Hanneke Geurts