Hoera kindercentra

Onze bemiddelingsmedewerkers

Maak kennis met Elke Janssen,
Hanneke Geurts, Maartje Winkelmolen
en Marian Huijs

Elke Janssen

Werkgebied: Leudal, Peel en Maas
06-17500587


Mijn naam is Elke Janssen.
Ik woon samen met mijn partner en met mijn kinderen, Evie (2003) en Cas (2005), in Roermond.

Voorheen heb ik 10 jaar in de kinderopvang gewerkt in diverse functies. Ook heb ik al 3 jaar ervaring met het werken in de gastouderopvang.

In maart 2015 ben ik met veel plezier en enthousiasme begonnen als bemiddelingsmedewerkster bij Hoera gastouderopvang.

In de gemeentes Leudal en Peel en Maas ben ik voortaan de vaste bemiddelingsmedewerker; dus heb je een vraag in een van deze gemeentes dan kun je altijd contact met mij opnemen.

Groetjes, Elke Janssen

Hanneke Geurts

Werkgebied: Venlo, Peel en Maas
06-31957113


Mijn naam is Hanneke Geurts. Sinds de zomer van 2013 woon ik in hartje Venlo met mijn vriend Randy. Daarvoor heb ik altijd in Baarlo gewoond.

Ik werk nu 3 jaar bij Hoera kindercentra en ben vanaf maart 2015 met veel enthousiasme gestart als bemiddelingsmede-werkster voor ons eigen nieuwe gastouderbureau. Ik ben afgestudeerd aan de PABO en heb anderhalf jaar op diverse basisscholen vervangen. Daarna ben ik bij Hoera aan de slag gegaan in verschillende functies. Op dit moment ben ik bemiddelingsmedewerker bij het gastouderbureau.

Mocht je meer willen weten over gastouder zijn bij Hoera, of ben je op zoek naar een gastouder, dan kun je altijd rechtstreeks contact met mij opnemen.

Misschien tot snel! Hanneke Geurts

2017-11, MaartjeWinkelmolen.jpg

Werkgebied: Weert, Nederweert
06-14282426


Mijn naam is Maartje Winkelmolen. Samen met mijn dochtertje Isa (2013) woon ik in Weert. Ik heb in 2008 de opleiding SPH afgerond, hierna heb ik 2 jaar in de gehandicaptenzorg gewerkt en daarna 9 jaar in de psychiatrie.

Op 2 oktober ben ik met heel veel plezier begonnen als bemiddelingsmedewerker gastouderopvang en als pedagogisch medewerker BSO. De combinatie hiervan is erg leuk!
Mijn werkgebied is Weert en Nederweert. Mocht je meer willen weten over gastouder zijn bij Hoera, of ben je op zoek naar een gastouder, dan kun je altijd rechtstreeks contact met mij opnemen via bovenstaande gegevens.

2017-11, Marian Huijs.jpgWerkgebied: Peel en Maas
06-49935673


Mijn naam is Marian Huys. Ik ben woonachtig in Helden met mijn partner en onze hond. Ik ben moeder van twee kinderen en hun partners én trotse Omi van vier kleinzoons. Voor Hoera Gastouderopvang Peel en Maas zorg ik voor de bemiddeling en de begeleiding van ouders en gastouders.

Goede service vind ik heel belangrijk. Van het matchen van ouders en gastouders tot het jaarlijks checken van de opvanglocatie of het zorgen voor continue scholing van onze gastouders, in alles staat kwaliteit voorop.
Mocht je meer willen weten over gastouder zijn bij Hoera, of ben je op zoek naar een gastouder, dan kun je altijd rechtstreeks contact met mij opnemen via bovenstaande gegevens.