2018-Hoera kindercentra-Dreumes fruit eten

Aanbod Nederweert

Gastouders in Nederweert

Gastouderopvang Hierzo! Nederweert 
Gastouderopvang Nini Nederweert-Eind

Gastouderopvang 't Vlinderke Nederweert, Ospel

 

Meer weten over de actuele beschikbaarheid van onze gastouders?
Bel gerust met de bemiddelingsmedewerkers of met Servicepunt Hoera, T: 077-358 97 97.


Gastouderopvang Hierzo! Nederweert

 

 

2017-10, Hoera gastouderopvang-HierZoWelkom bij mijn Gastouderopvang HierZo! In mijn logo staan de regenboog en de zon centraal. Mijn motto? ‘Ontdek en groei op je eigen manier, straal je eigen kleuren'.

Graag stel ik me aan u voor. Mijn naam is Carola Verdonschot, geboren op 7 september 1982. Samen met mijn man Jeroen en onze drie meiden Madelon (2009), Isolde (2011) en Juliet (2014) en onze hond Mila woon ik in Nederweert. Ik heb de volgende opleidingen afgerond, SPW niveau 4, PABO, vakleerkracht gym primair onderwijs, EHBO- kind. Nog steeds ben ik graag bezig met cursussen, scholing of lezingen op kindgebied.

Een nieuwe interessante uitdaging ga ik graag aan. Vandaar nu ook het ontstaan van mijn eigen gastouderopvang HierZo. Vanuit mijn eerdere werkervaring binnen de kinderopvang en 10 jaar in het basisonderwijs heb ik mogen ontdekken dat ik werken met kinderen fijn vind. Ik hou van hun eerlijke, open blik op de wereld waarin ze opgroeien en hun speelse manier van reageren.

Ik vind het fijn om kinderen een veilige en vertrouwde omgeving te bieden, waarin zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. Daarnaast hou ik ervan om aan de hand van thema's die gedurende het jaar voorbij komen, interessante, creatieve, leerrijke en fantasievolle activiteiten aan te bieden waardoor kinderen de wereld spelenderwijs gaan ontdekken. Ieder vanuit zijn eigen talent, interesse en uitdaging. Werken op maat en inspelen op behoefte is dan ook een aanpak van waaruit ik graag werk en die bij mij past.

Hiernaast bied ik veel ruimte voor het eigen spel want... spelen is leren... Lekker buiten spelen in de achtertuin, in het speeltuintje en dierenparkje naast ons huis. Maar ook een wandelingetje naar het dorp is een ontspannen, gezellige en interessante beleving.

Aan een open, eerlijke maar ook respectvolle manier van communiceren met ouders en collega's hecht ik veel waarde. Met humor, passie, enthousiasme, structuur maar juist ook vanuit spontane inbreng, weet ik kinderen te kunnen boeien en een prettige, veilige sfeer te bieden.

De opvang vindt plaats in ons speelgedeelte, de sinds kort aangebouwde aanbouw. Gastouderopvang HierZo is geopend vanaf 21 augustus 2017 op maandag, dinsdag, donderdag van 7.00 uur tot 18.00 uur. Andere dagen of tijden zijn in overleg bespreekbaar.

Ik kijk ernaar uit u en uw kind te ontmoeten,

Met vriendelijke groet,

 

Carola Verdonschot

2017-10, Hoera gastouderopvang-Carola Verdonschot

Meer weten over de actuele beschikbaarheid van deze gastouder? Bel met de bemiddelingsmedewerkers of met Servicepunt Hoera (077-358 97 97).

 


Gastouderopvang 't Vlinderke, Ospel

Logo t Vlinderke.jpg Hallo papa's en mama's,

Ben je op zoek naar opvang voor je kindje in de omgeving van Ospel?

Ik ga starten als gastouder voor kindjes van 0 tot 4 jaar.
Mijn opvang heeft een aparte speelruimte, deze is helemaal ingericht voor de kindjes. Hier kunnen ze lekker samen spelen en knutselen. Ook worden er spelletjes gedaan en voorgelezen.
Er is een kindvriendelijke tuin aanwezig zodat de kinderen ook heerlijk buiten kunnen spelen. In deze tuin bevindt zich een glijbaan, speelhuisje en zandbak. Ook zijn er diverse fietsjes en loopauto's aanwezig.

Ik heb 2 kleine hondjes (Malthezer en Shih-tzu) waarmee we 2x per dag gaan wandelen met de bolderkar.
Verder zijn er 2 aparte slaapruimtes, een voor de baby's en een voor de peuters.
Mijn openingstijden zijn maandag t/m donderdag van 06:30 tot 18:30 uur. Andere tijden zijn in overleg mogelijk.

Neem een kijkje op mijn Facebook pagina: gastouderopvang
't Vlinderke.
U kunt natuurlijk ook altijd vrijblijvend contact opnemen of langskomen (op afspraak) voor een kennismaking.

Groetjes, Karin 

Meer weten over de actuele beschikbaarheid van deze gastouder? Bel met de bemiddelingsmedewerkers of met Servicepunt Hoera (077-358 97 97).

 

 

 

 

 


Gastouderopvang Nini, Nederweert-Eind

Logo gastouderopvang Nini.jpg

Kinderopvang Nini is een professionele kleinschalige kinderopvang gelegen in Nederweert – Eind.

Als gastouder stel ik me graag even aan u voor:

Mijn naam is Inez Geelen (1990) en ik woon samen met mijn vriend en dochter (2018) in een centraal gelegen, kindvriendelijk huis in Nederweert – Eind.

Ik heb verschillende studies gevolgd (SPW, onderwijsassistent, PABO) waarbij ik veel kennis en (werk)ervaring op heb gedaan m.b.t. kinderopvang, basisonderwijs, speciaal onderwijs, maar ook de zorg voor kinderen met een gedrags- en/of ontwikkelingstoornis of andere lichamelijke/geestelijke beperkingen.

 

Gedurende mijn opleidingen vormde zich steeds meer een eigen visie van dat wat ik als gastouder wil bieden.

Bij kinderopvang Nini worden dan ook de voordelen van alle werelden met elkaar gecombineerd. Om te beginnen met de deskundigheid en professionaliteit van een kinderdagverblijf. Samen met de kleinschaligheid, individuele benadering en het vertrouwde gezicht van een gastouderopvang creëer ik een veilige plek om tot ontwikkeling te komen.

Nini werkt daarnaast met een eigen peuterprogramma. De peuters maken spelenderwijs kennis met een aantal aspecten uit het basisonderwijs waaronder: thematisch werken, ontwikkelings- spelletjes/activiteiten, dagplanning en structuur. 

De naam Nini staat voor de kernwaarden:  Normen & waarden, Individu, Naaste ontwikkeling en Identiteit.

Neem gerust contact op of informeer naar de volledige visie van kinderopvang Nini.

Meer weten over de actuele beschikbaarheid van deze gastouder? Bel met de bemiddelingsmedewerkers of met Servicepunt Hoera (077-358 97 97).