Hoera kindercentra

Aanbod Nederweert

Gastouders in Nederweert

Beste allemaal,

Welkom bij mijn Gastouderopvang HierZo! In mijn logo staan de regenboog en de zon centraal. Mijn motto? ‘Ontdek en groei op je eigen manier, straal je eigen kleuren'.

Graag stel ik me aan u voor. Mijn naam is Carola Verdonschot, geboren op 7 september 1982. Samen met mijn man Jeroen en onze drie meiden Madelon (2009), Isolde (2011) en Juliet (2014) en onze hond Mila woon ik in Nederweert. Ik heb de volgende opleidingen afgerond, SPW niveau 4, PABO, vakleerkracht gym primair onderwijs, EHBO- kind. Nog steeds ben ik graag bezig met cursussen, scholing of lezingen op kindgebied.

Een nieuwe interessante uitdaging ga ik graag aan. Vandaar nu ook het ontstaan van mijn eigen gastouderopvang HierZo. Vanuit mijn eerdere werkervaring binnen de kinderopvang en 10 jaar in het basisonderwijs heb ik mogen ontdekken dat ik werken met kinderen fijn vind. Ik hou van hun eerlijke, open blik op de wereld waarin ze opgroeien en hun speelse manier van reageren.

Ik vind het fijn om kinderen een veilige en vertrouwde omgeving te bieden, waarin zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. Daarnaast hou ik ervan om aan de hand van thema's die gedurende het jaar voorbij komen, interessante, creatieve, leerrijke en fantasievolle activiteiten aan te bieden waardoor kinderen de wereld spelenderwijs gaan ontdekken. Ieder vanuit zijn eigen talent, interesse en uitdaging. Werken op maat en inspelen op behoefte is dan ook een aanpak van waaruit ik graag werk en die bij mij past.

Hiernaast bied ik veel ruimte voor het eigen spel want... spelen is leren... Lekker buiten spelen in de achtertuin, in het speeltuintje en dierenparkje naast ons huis. Maar ook een wandelingetje naar het dorp is een ontspannen, gezellige en interessante beleving.

Aan een open, eerlijke maar ook respectvolle manier van communiceren met ouders en collega's hecht ik veel waarde. Met humor, passie, enthousiasme, structuur maar juist ook vanuit spontane inbreng, weet ik kinderen te kunnen boeien en een prettige, veilige sfeer te bieden.

De opvang vindt plaats in ons speelgedeelte, de sinds kort aangebouwde aanbouw. Gastouderopvang HierZo is geopend vanaf 21 augustus 2017 op maandag, dinsdag, donderdag van 7.00 uur tot 18.00 uur. Andere dagen of tijden zijn in overleg bespreekbaar.
Kijkt u voor meer informatie ook eens op http://m.me/HierZoGastouderopvang.

Ik kijk ernaar uit u en uw kind te ontmoeten,

Met vriendelijke groet,

Carola Verdonschot

Petra Aspers   2017-09, Petra Aspers.jpg

 

Petra is een lieve-gekke-creatieve-enthousiaste gastouder in Nederweert.

De naam van de gastouderopvang van Petra is Kiddyhome Petra’s Regenboogje.
 

Petra is al 16 jaar actief als gastouder en werkt onder het motto:

Plezier en uitdaging

Bij gastouder Petra kun je gebruik maken van opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 8 jaar.

Op de volgende dagen: Dinsdag en Vrijdag en eventueel in overleg op Donderdag

Van 07:00 uur tot 18:00 uur.

Flexibele/avond/weekend opvang is niet mogelijk bij Petra.
 

Petra vindt het leuk om met de kinderen te knutselen, spelletjes te doen, voorlezen, wandelen en naar speeltuintjes in de buurt te gaan en dus veel buiten te zijn

Verder heeft Petra een speeltuin om de hoek, op loopafstand van basisschool de Bongerd, eigen klein kinderen in de leeftijd van 3 en 5, ervaring met kinderen met een beperking,

Wil je graag meer weten over gastouder Petra of zou je graag willen kennismaken?
Neem dan contact op met bemiddelingsmedewerkster Elke Janssen via 06-17500587 of e.janssen@hoerakindercentra.nl.