Hoera kindercentra

Aanbod Nederweert

Gastouders in Nederweert

Gastouderopvang HierZo! Nederweert
Gastouderopvang Het Driehoekje, Nederweert

Gastouder Petra Aspers, Nederweert

 


Gastouderopvang Hierzo! Nederweert

2017-10, GOO HierZo

Welkom bij mijn Gastouderopvang HierZo! In mijn logo staan de regenboog en de zon centraal. Mijn motto? ‘Ontdek en groei op je eigen manier, straal je eigen kleuren'.

Graag stel ik me aan u voor. Mijn naam is Carola Verdonschot, geboren op 7 september 1982. Samen met mijn man Jeroen en onze drie meiden Madelon (2009), Isolde (2011) en Juliet (2014) en onze hond Mila woon ik in Nederweert. Ik heb de volgende opleidingen afgerond, SPW niveau 4, PABO, vakleerkracht gym primair onderwijs, EHBO- kind. Nog steeds ben ik graag bezig met cursussen, scholing of lezingen op kindgebied.

Een nieuwe interessante uitdaging ga ik graag aan. Vandaar nu ook het ontstaan van mijn eigen gastouderopvang HierZo. Vanuit mijn eerdere werkervaring binnen de kinderopvang en 10 jaar in het basisonderwijs heb ik mogen ontdekken dat ik werken met kinderen fijn vind. Ik hou van hun eerlijke, open blik op de wereld waarin ze opgroeien en hun speelse manier van reageren.

Ik vind het fijn om kinderen een veilige en vertrouwde omgeving te bieden, waarin zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. Daarnaast hou ik ervan om aan de hand van thema's die gedurende het jaar voorbij komen, interessante, creatieve, leerrijke en fantasievolle activiteiten aan te bieden waardoor kinderen de wereld spelenderwijs gaan ontdekken. Ieder vanuit zijn eigen talent, interesse en uitdaging. Werken op maat en inspelen op behoefte is dan ook een aanpak van waaruit ik graag werk en die bij mij past.

Hiernaast bied ik veel ruimte voor het eigen spel want... spelen is leren... Lekker buiten spelen in de achtertuin, in het speeltuintje en dierenparkje naast ons huis. Maar ook een wandelingetje naar het dorp is een ontspannen, gezellige en interessante beleving.

Aan een open, eerlijke maar ook respectvolle manier van communiceren met ouders en collega's hecht ik veel waarde. Met humor, passie, enthousiasme, structuur maar juist ook vanuit spontane inbreng, weet ik kinderen te kunnen boeien en een prettige, veilige sfeer te bieden.

De opvang vindt plaats in ons speelgedeelte, de sinds kort aangebouwde aanbouw. Gastouderopvang HierZo is geopend vanaf 21 augustus 2017 op maandag, dinsdag, donderdag van 7.00 uur tot 18.00 uur. Andere dagen of tijden zijn in overleg bespreekbaar.
Kijkt u voor meer informatie ook eens op http://m.me/HierZoGastouderopvang.

Ik kijk ernaar uit u en uw kind te ontmoeten,

Met vriendelijke groet,

Carola Verdonschot

 2017-10, GO Carola Verdonschot

Wilt u graag meer weten over gastouderopvang HierZo! of zou u graag willen kennismaken? Neem dan contact op met bemiddelingsmedewerkster Maartje Winkelmolen via 06-14282426 of via m.winkelmolen@hoerakindercentra.nl


Gastouder Petra Aspers, Nederweert

2017-09, Petra Aspers.jpgIs een lieve-gekke-creatieve-enthousiaste gastouder in Nederweert. De naam van de gastouderopvang van Petra is ‘Kiddyhome Petra’s Regenboogje’.
Petra is al 16 jaar actief als gastouder en werkt onder het motto ‘Plezier en uitdaging’.
 

Bij gastouder Petra kun je gebruik maken van opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 8 jaar. Op de volgende dagen: dinsdag en vrijdag en in overleg op donderdag, van 07:00 uur tot 18:00 uur. Flexibele/avond/weekend opvang is niet mogelijk bij Petra.

Petra vindt het leuk om met de kinderen te knutselen, spelletjes te doen, voor te lezen, te wandelen en naar speeltuintjes in de buurt te gaan en dus veel buiten te zijn. Verder heeft Petra een speeltuin om de hoek, op loopafstand van basisschool de Bongerd, eigen kleinkinderen in de leeftijd van 3 en 5 jaar en Petra heeft ervaring met kinderen met een beperking.

Wilt u graag meer weten over gastouder Petra of zou u graag willen kennismaken? Neem dan contact op met bemiddelingsmedewerkster Maartje Winkelmolen via 06-14282426 of via m.winkelmolen@hoerakindercentra.nl


Gastouderopvang Het Driehoekje, Nederweert

2017-10, GOO Het Driehoekje.jpgGastouderopvang Het Driehoekje is een kleinschalige opvang voor kinderen van 0 tot en met 8 jaar. De naam gastouderopvang Het Driehoekje staat voor de driehoek met verbindingen tussen kind-ouder-gastouder.

De opvang vindt plaats in huiselijke sfeer. In de woonkamer is een speelhoek ingericht. In een aparte, aangrenzende ruimte zijn slaapplekken. Van de gehele benedenverdieping zal tijdens de opvang gebruik gemaakt worden. Er is een ruime tuin met speelmogelijkheden. Tevens zijn er diverse speeltuinen op loopafstand aanwezig.

De persoon achter gastouderopvang Het Driehoekje is Linda Hermans-Smolenaers (1981). Ik woon samen met mijn man Ko en twee kinderen, Sanne (2011) en Cas (2013). Na 15 jaar werkzaam te zijn geweest in de financiële sector, heb ik besloten een carrière switch te maken en een droom achterna te gaan. Vanaf augustus 2017 ben ik werkzaam als gastouder.

U bent altijd welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen en kennis te maken.

Wilt u graag meer weten over gastouderopvang het Driehoekje of zou u graag willen kennismaken? Neem dan contact op met bemiddelingsmedewerkster Maartje Winkelmolen via 06-14282426 of via m.winkelmolen@hoerakindercentra.nl