Hoera kindercentra

Gastouders in Leudal

Gastouders in Neer, Buggenum, Heibloem en Roggel

Gastouderopvang TOEF, Neer

Mijn naam is Margriet Keunen en woon sinds juni 2015 in Neer. Daar woon ik samen met mijn man en onze volwassen dochter en onze 2 super lieve blonde labradors, Lempi en Jaana. Mijn hobby's zijn wandelen met de honden, knutselen, klussen, handwerken, koken en bakken.

Ik heb een diploma van KV/JV,(Kinder en jeugd verzorging) en ben Z verpleegkundige. Voordat ik in 2007 in de kinderopvang terecht ben gekomen heb ik 24 jaar op Savelberg in Koningslust gewerkt met mensen met een verstandelijke beperking.

Op dinsdag, woensdag en vrijdag werk ik op de buitenschoolseopvang, op een grote locatie. Het werk vind ik hartstikke leuk.

Nou we in Neer wonen hebben we buiten een leuke ruime tuin en binnen een grote leefkeuken. Het lijkt me heel leuk om enkele dagen aan huis BSO kinderen op te vangen. Daarom ben ik in september 2016 begonnen met gastouderopvang TOEF. Ik wil graag met de kinderen terug naar de basis. Veel naar buiten, in de tuin of uitstapjes naar bijvoorbeeld het bos. Met gevonden dingen iets maken of iets koken of bakken met dingetjes uit de eigen tuin. Gewoon lekker meedraaien in het gezin! We hebben een paar kippetjes, en proberen een eenvoudig eigen moestuintje aan te leggen. Daar kunnen de kinderen dan ook lekker mee op ontdekking!

Voor kinderen vind ik het belangrijk dat ze lekker in hun vel zitten, dat er aandacht voor ze is en dat ieder kind zich zelf mag zijn. Kinderen ruimte geven om te ontdekken en zelf te ervaren. Daarbij mogen ze fouten maken in een veilige omgeving, zodat er iemand is om ze op te vangen. Alles met een spontane opvang waar veel mogelijk is, maar ook duidelijke grenzen aangegeven worden. Bij mij kunnen kinderen vies worden, daar kunt u als ouder al rekening mee houden qua kledingkeuze. Denk aan regenlaarzen en een oud joggingpak. Lekker spetteren in regenplassen of kliederen met modder zal bij mij geen uitzondering zijn!

Ook het contact met u als ouder vind ik belangrijk, u laat uw belangrijkste bezit bij mij achter en dat moet voor u als ouder 100% goed voelen!

Mocht u gebruik willen maken van mijn opvang dan kan dat op maandag en donderdag en eventueel op dinsdag. Ik bied ook avond- en weekendopvang aan, dit kan dan ook voor eventuele jongere broertjes of zusjes. Indien gewenst kunnen kinderen ook 'savonds mee eten. Tijdens vakanties of studiedagen kunnen kinderen een dagdeel of een hele dag terecht.

Heb ik, na het lezen van dit stukje, uw interesse gewekt of wilt u een keertje komen kijken? Dan kan dat natuurlijk! Stuur me een mailtje dan kunnen we iets afspreken. Mijn mailadres is margrietkeunen@gmail.com.

Volg ons op Facebook of bezoek onze website.

Hopelijk tot gauw, groetjes Margriet

Gastouderopvang de Vrolijke fruitjes, Buggenum

Bent u opzoek naar een jonge en gezellig gastouder in huiselijke sfeer, kom dan een kijkje nemen bij gastouderopvang de vrolijke fruitjes te Buggenum.

Mijn naam is Chantal Baars-Joosten, ik ben 25 jaar oud (1990) en woon samen met mijn man en 2 zoontjes Jayden(2012) en Demian(2014) in Buggenum. Wat ik heel graag doe is naar de camping gaan en met het gezin activiteiten ondernemen bijv. zwemmen, naar de speeltuin en uitstapjes maken. Gezellig en creatief bezig zijn met de kids!

Ik bied u flexibele opvang van maandag t/m vrijdag, vroeg/laat/nacht voor kinderen van 0-4 (12) jaar. Het uurtarief is 5,- per uur per kind, tussen 07:00 en 18:00 uur. Buiten deze tijden komt er een toeslag bovenop.

Mijn laatst afgeronde opleidingen zijn pedagogisch werker jeugdzorg niveau 4 en EHBO voor kinderen.

Ik hoop jullie kinderen te mogen begeleiden in hun ontwikkeling en opvoeding. Ik bied hun graag de veiligheid en structuur die ze nodig hebben. Gezellig en creatief bezig zijn. We beschikken over een fijne plek binnen- en buitenshuis. Ze hebben hier de ruimte om zich op hun eigen tempo te ontwikkelen. Eet/drink momenten en slaapritmes, zoveel mogelijk in overleg met de ouders. Gezamenlijke en individuele aandacht voor uw kind.

U kunt altijd contact opnemen voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek of om een kijkje te komen nemen in mijn gastouderopvang.

Zo kunt u mij bereiken:
06-20903000

www.devrolijkefruitjes.nl

Met vriendelijke groet, Chantal Baars-Joosten

Gastouderopvang Lollibol, Heibloem

Hallo, mijn naam is Chantal Cox- Nelissen (1989). In 2014 ben ik mijn eigen kinderopvang gestart met de naam ‘Lollibol’. Ik woon samen met mijn partner en mijn dochtertje (geboren in 2013) en een hondje in het rustig maar wel zo gezellige Heibloem. Ons huis is gelegen in een rustige straat en ligt dicht bij de basisschool en de speeltuin. In 2007 heb ik mijn opleiding SPW4 Activiteitenbegeleiding afgerond en in de tussentijd heb ik in verschillende werkvelden gewerkt maar diep van binnen wist ik dat ik graag met kinderen wilde werken. En na de geboorte van mijn dochtertje heb ik besloten om voor mezelf te beginnen als gastouder en dit bevalt tot op heden heel erg goed en ik heb er heel veel plezier in.

Bij kinderopvang ‘Lollibol’ draait het er om dat de kinderen zich op hun gemak voelen en zich thuis voelen, ze groeien op in een veilige en huiselijke sfeer. En hierbij wil ik hen rust, regelmaat en ruimte bieden om te leren en te spelen. Kinderopvang Lollibol is geopend van maandag t/m vrijdag van 6.30uur tot 19.00uur, andere tijden of weekenden zijn mogelijk in overleg. Kinderen in de leeftijd vanaf 0 t/m 12 jaar zijn van harte welkom dus buitenschoolse opvang is ook mogelijk.

06-30009957

Gastouder Wilma, Roggel/ Leudal

Ik ben Wilma, 57 jaar en werk al meer dan 20 jaar als Gastouder. Ik ben gehuwd en heb zelf drie volwassen kinderen en woon in Roggel.

Als Gastouder ben ik flexibel en heb ik een ontzettend groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ik ben graag creatief bezig met de kinderen, maar kan indien gewenst ook licht huishoudelijk werk verrichten of lekker koken!

Ik heb kinderen bij mij thuis of op locatie opgevangen. Kinderen die ik heb opgevangen waren in de leeftijd van een paar weken tot ongeveer 14 jaar. Uiteraard ben ik gediplomeerd, in het bezit van EHBO en kan een VOG overlegd worden. Ook referenties zijn geen probleem. Ik ben in bezit van een auto en bereid 10 km te rijden naar een opvangadres.

Vriendelijke groeten, Wilma Van de Schoor.


Gastouderopvang Pinokkio

2017-10, Gastouderopvang Pinokkio, Leudal

Ik ben Bianca Hubers en ik ben sportief, creatief, houd van voorlezen, muziek maken en gezelligheid.  De naam van mijn gastouderopvang  is Gastouderopvang Pinokkio en deze is gelegen in Hunsel. Ik ben al in juli 2017 gestart als gastouder en werk onder het motto: ELK KIND IS UNIEK

Bij gastouder Pinokkio kun je gebruik maken van opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Mogelijkheid voor BSO ook tot 12 jaar.

Op de volgende dagen: maandag , dinsdag , woensdag, donderdag en vrijdag van 07.00 u tot 18.00 uur. Flexibele opvang is mogelijk bij Gastouderopvang Pinokkio.

Bianca  vindt het leuk om met de kinderen veel buiten te zijn, een wandeling langs de stallen hier in de buurt, gezellig picknicken, lezen, bakken, knutselen en kijken dat elk kind mee kan doen aan een activiteit.

Gastouderopvang Pinokkio heeft ook huisdieren een lieve boxer hond van  8 jaar, een konijn Puk. Wij zijn in de gelegenheid om naar de speeltuin te kunnen gaan dit is 2 straatjes verder op, net als de school is allemaal op loopafstand. Zelf heb ik 2 kindjes een meisje Tessa van 4 jaar en een jongen Stef van 7 maanden. Bij ons op de opvang hebben we een trampoline,speelhuisje voor buiskippybal,skippybal, diverse fietsjes enz.

Mijn hobby’s zijn met de hond lessen behendigheid, veel met de kinderen bezig zijn, ik heb nog geen ervaring in kinderopvang  maar ik kom uit de zorgsector en ik heb dus ervaring met verpleegtechnische handelingen. Als er dus enige medische zorg voor u kindje nodig is kan ik u kindje hier mee helpen.

Wil je graag meer weten over gastouder Pinokkio (Bianca Hubers) of zou je graag willen kennismaken? Neem dan contact op met bemiddelingsmedewerkster Elke Janssen via 06-17500587  of e.janssen@hoerakindercentra


Gastouderopvang Ell

Even voorstellen…

Mijn naam is Sandra Coenen, ik ben 27 jaar oud en woon samen met mijn vriend Bram in Ell.

In 2010 heb ik mijn SPW-diploma behaald en in 2016 mijn diploma voor EHBO voor kinderen. Thuis hebben we flink verbouwd waardoor er nu genoeg speelruimte is voor de kindjes zodat ik op 1 mei jl. kon starten als gastouder.

Ik heb veel ervaring opgedaan bij verschillende kinderdagverblijven en ik heb in twee gezinnen gewerkt als gastouder aan huis. Hier was echter te weinig werk voor mij, waardoor ik genoodzaakt was werk te zoeken in een andere sector. Vervolgens kwam ik erachter dat ik het werken met kinderen heel erg miste. Dit gaf voor mij de doorslag om mijn gastouderopvang op te starten.

Ik vind het belangrijk dat de kinderen met plezier naar de opvang komen en zich thuis voelen. Het kind moet zichzelf kunnen zijn en ontwikkelen op zijn of haar eigen tempo. Rust en regelmaat zijn bovendien erg belangrijk voor het kind en ik zal ervoor zorgen zo veel mogelijk hetzelfde ritme als thuis aan te houden. Daarnaast vind ik het contact met u, als ouder, erg belangrijk. U geeft mij de verantwoordelijkheid over uw kind en ik wil dan ook dat u vertrouwen in mij heeft.

Mijn werkdagen zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 06:30 tot 18:00 uur met kinderen in de leeftijd van nul tot vier jaar. Andere tijden zijn altijd bespreekbaar.

Als u nog vragen heeft, twijfel dan niet en mail mij op scj.coenen@gmail.com of bel mij op T: 06 203 833 74.

Lieve groetjes,

Sandra Coenen